14/1/20

Συμβολικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού!

Η πρώτη κίνηση - απάντηση από τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης...  


 
Η βόρεια Ηλεία θρηνεί και διαμαρτύρεται!



Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει ότι ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ανακοίνωσε το συμβολικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού το πρωί της Τετάρτης. 




Αυτή είναι η πρώτη κίνηση διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην διαδικασία κατασκευής του δρόμου Πατρών - Πύργου. 


Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να διακοπεί ο δρόμος για μισή ώρα στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης. Διαβάστε την ανακοίνωση που ακολουθεί. 



Κάλεσμα Δημάρχου κ. Γιάννη Λέντζα

Μετά και το τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο με την απώλεια των δυο εκπαιδευτικών από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, αποφάσισε σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών, αλλά και αγανάκτησης για τις παλινωδίες, σχετικά με τη κατασκευή της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, να προβεί σε κλείσιμο της Εθνικής Οδού, στο ύψος των φαναριών των Λεχαινών, το πρωί της Τετάρτης (15/1/2020) από τις 11:00 έως τις 11:30.



 Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης δήλωσε: «Είναι η πρώτη από τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουμε για να κατανοήσουν οι «υπεύθυνοι» ότι το έργο αυτό πρέπει να υλοποιηθεί. 



Τα ψέματα τελείωσαν.
 



Καλούνται όλοι οι Συνδημότες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη διαμαρτυρία».




Το boreiaileia.blogspot.com θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου