20/1/20

Καμπανάκι κινδύνου για ΔΕΥΑΠ από Αντωνακόπουλο!

"Τα χρέη προς ΔΕΥΑΠ θα δημιουργήσουν σύντομα  πρόβλημα στη λειτουργία της...



Πόλεμο στους κακοπληρωτές κήρυξε ο Δήμος Πύργου


Το boreiaileia.blogspot.com παρακολούθησε τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τη ΔΕΥΑΠ ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και σας ενημερώνει.




Υπάρχει κίνδυνος για τη σωστή λειτουργία της ΔΕΥΑΠ λόγω των συνεχώς αυξανόμενων χρεών των καταναλωτών, όπως υποστήριξε ο Δήμαρχος Πύργου.



Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην αντικοινωνική συμπεριφορά που δείχνει μια ομάδα "στρατηγικών κακοπληρωτών", όπως τους χαρακτήρισε ο κύριος Αντωνακόπουλος. 



Εξήγησε στη συνέχεια, ότι είναι συγκεκριμένοι εκείνοι που δεν πληρώνουν το νερό συστηματικά, ενώ έχουν την χρηματική δυνατότητα να το πληρώσουν. 



Ο Δήμαρχος βέβαια, τους διαχώρισε από εκείνους οι οποίοι έχουν αντικειμενική δυσκολία να πληρώσουν το λογαριασμό. Για εκείνους υπάρχει κατανόηση αλλά και τρόπος διακανονισμού, όπως άφησε να εννοηθεί. 



Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι υπάρχουν πολυκατοικίες στην πόλη του Πύργου, που οφείλουν 6.000 ευρώ ή 7.000 ευρώ. 



Και είναι από πολίτες που συστηματικά δεν πληρώνουν επί σειρά ετών. Αυτούς χαρακτήρισε "μπαταξήδες" οι οποίοι απολαμβάνουν το αγαθό του νερού, επιβαρύνουν τους συμπολίτες τους που πληρώνουν κανονικά τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΠ. 



 "Αυτήν τη συνέντευξη την παραχωρούμε σήμερα για να τους στείλω το μήνυμα να πληρώσουν, γιατί σύντομα θα αναγκαστούμε να ακολουθήσουμε άλλα μέτρα είσπραξης. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε την ομαλή λειτουργία της ΔΕΥΑΠ " δήλωσε με έμφαση.  



Επίσης, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Δήμος Πύργου πληρώνει μόνος του εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ ο γειτονικός δήμος που χρησιμοποιεί και εκείνος το νερό, όχι.  



Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, εάν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Άρχαίας Ολυμπίας έχει κάνει κάποια πληρωμή, απάντησε ότι "ακόμη είναι νωρίς και δεν έχει δει κάποιο δείγμα γραφής"...  



Για το θέμα των βλαβών, είπε ότι ευθύνεται η πίεση του νερού, η οποία ασκείται στους σωλήνες. 



"Οι ευθύνες βαρύνουν εκείνους, οι οποίοι πήραν τις αποφάσεις να εκτελέσουν το έργο, με τον τρόπο που το εκτέλεσαν", δήλωσε με νόημα... 


Νέα Ενημέρωση. Διακοπή στην παροχή του νερού της πρώτες ώρες της Τρίτης  21 Ιανουαρίου θα σημειωθεί, όπως ενημερωθήκαμε αργά το βράδυ της Δευτέρας. Είναι άγνωστο πότε ακριβώς θα επανέλθει. 


Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας



 Απεργία πείνας στα Λεχαινά λόγω αποπνικτικής δυσοσμίας!





Δύσκολοι καιροί για τους βουλευτές της Ν.Δ. στην Ηλεία!





Στην τελική ευθεία για την λίμνη Αγουλινίτσας!





Αγανάκτησαν! Όλοι οι Δήμαρχοι της Ηλείας αύριο στον δρόμο!






Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 


boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου