1/8/21

Σήμερα στο Κάστρο Χλεμούτσι μια εκπληκτική παράσταση με 3D animation hologram!

 

 

 

 

          Μην χάσετε σήμερα Κυριακή 1 Αυγούστου (9.30 μμ) στο Κάστρο Χλεμούτσι την εκπληκτική μουσική παράσταση "Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου" που υπογράφει ο κ. Γιώργος Βούκανος".  



Ακόμη και για όσους έχουν τα προηγούμενα τρία χρόνια παρακολουθήσει την άκρως εντυπωσιακή αυτήν μουσική παράσταση, φέτος τους περιμένει μια μοναδική εμπειρία! 

 

 

 Ο λόγος; Φέτος ο κ. Γιώργος Βούκανος έχει προετοιμάσει με τους συνεργάτες του κάτι το εκπληκτικό και με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας! Μια πρωτοτυπία ακόμη και για ένα Διεθνές Φεστιβάλ όπως είναι αυτό.  

 

 

         Επάνω στην σκηνή θα υπάρχει 3d Animation Hologram το οποίο σε συνδυασμό με την ονειρική μουσική σύνθεση αλλά και με την μαγευτική φωνή της κ. Άντας Αθανασοπούλου, θα σας προκαλέσει μοναδικά και απερίγραπτα με λόγια συναισθήματα!!!

 

 

Η παράσταση ξεκινά στις 9.15 το βράδυ αλλά πρέπει να είστε νωρίτερα (περίπου στις 8.00 ανοίγει η πύλη) καθώς θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο (μάσκες και αποστάσεις).

 

 

 

Ακούστε την συνέντευξη (για την ιστορική μουσική παράσταση της Παρασκευής 30 Ιουλίου στο Λιμποβίτσι αλλά και για την σημερινή στο Χλεμούτσι) που παραχώρησε ο κ. Βούκανος στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαφώτη, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ΛΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ στον letrinafm.gr     κλικ εδώ



                                                  κλικ εδώ


 

 

 

 

Βραβείο Tourism Awards 2021 στον Γιώργο Βούκανο και το "Μαγεμένο Τραγούδι του Κάστρου" (Χλεμούτσι)

 

 

 

 

 

Προσοχή! Εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες καύσωνα στην Ηλεία την Δυτέρα, Τρίτη και την Τετάρτη

 

 

 

 

 

Αποκάλυψη σοκ από Τζαβάρα στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM - 20.000ευρώ πρόστιμο κάθε μήνα στο Κατάκολο. Το ΔΛΤ Πύργου τι απαντάει;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου