6/8/21

"Καμαρώστε" τον πολιτικό λόγο του κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλου (Δήμαρχος Πύργου) !!!

 




                                      κλικ εδώ



της Ευανθίας Πανταζή



          Καλεσμένος του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαφώτη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ΛΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ στον letrinafm.gr βρέθηκε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, για να μιλήσει και να ενημερώσει τους ακροατές σχετικά με την μεγάλη πυρκαγιά στα όρια του δήμου.  



Όπως θα ακούσετε και στο ηχητικό, τον κ. Αντωνακόπουλο φαίνεται ότι τον απασχολούν περισσότερο ...άλλα πράγματα. 



Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι για την πυρκαγιά μίλησε λίγα λεπτά (6λεπτά) και σχεδόν σε ολόκληρη την τηλεφωνική επικοινωνία ...επιδόθηκε σε μια συνολική φραστική επίθεση στον δημοσιογράφο! 



Όπως δείχνει το συγκεκριμένο γεγονός  η Δημοτική Αρχή Πύργου έχει ενοχληθεί σφόδρα από τις αποκαλύψεις που λαμβάνουν χώρα στην ενημερωτική εκπομπή ΛΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος.



          Να θυμίσουμε την πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε, αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαφώτη, ο βουλευτής Ηλείας Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας για πρόστιμα ύψους 20.000 ευρώ που επιβάλει κάθε μήνα στο ΔΛΤ Πύργου το αρμόδιο υπουργείο. Στον οργανισμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, πρόεδρος είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Πύργου, ο κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος



          Να θυμίσουμε την ακόμη πιο πρόσφατη δημόσια ερώτηση που απηύθυνε μέσα από την εκπομπή του δημοσιογράφου ο κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος (επικεφαλής αντιπολιτευόμενης δημοτικής παράταξης) προς τον Δήμαρχο Πύργου, εάν υπάρχει εγκεκριμένο σχέδιο πυρόσβεσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την "περιβαλλοντική βόμβα" που ακούει στο όνομα Ποτόκι.



Αυτές και άλλες πολλές αποκαλύψεις οι οποίες δεν δημοσιεύτηκαν σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ηλεία, φαίνεται πως οδήγησαν στην σημερινή "πολιτικώς άκρα απογοητευτική" ραδιοφωνική παρουσία του κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλου.



Τα συμπεράσματα δικά σας καθώς μόνο εσείς, οι αναγνώστες και οι ακροατές, έχετε το δικαίωμα να αξιολογήσετε και να κρίνετε τα πεπραγμένα και την δημόσια στάση καθενός... 



Ακούστε το ηχητικό με ένα κλικ εδώ







Αποκάλυψη σοκ από Τζαβάρα στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM - 20.000ευρώ πρόστιμο κάθε μήνα στο Κατάκολο. Το ΔΛΤ Πύργου τι απαντάει;







Μιχαλακόπουλος προς Δήμο Πύργου για Ποτόκι στο letrina fm: "Υπάρχει εγκεκριμένο Σχέδιο Πυρασφάλειας";








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου