3/6/21

Βραβείο Tourism Awards 2021 στον Γιώργο Βούκανο και το "Μαγεμένο Τραγούδι του Κάστρου" (Χλεμούτσι)

 

 

 

 

 

 Πολύ σημαντική διάκριση του Γιώργου Βούκανου. Διαβάστε τι έγραψε πριν λίγο στη σελίδα του στο facebook. 



Βραβείο Tourism Awards 2021 βραβευτήκαμε...για το νέο καινοτόμο Xenios Festival - The Host Festival από τα κορυφαία βραβεία Τουρισμού! Το Φεστιβαλ Φιλοξενίας! 

 

Σημαντική ημέρα για την αναγνώριση μιας μοναδικής ιδέας που γεννήθηκε το 2012 μέσα από το Διεθνές Φεστιβαλ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, λειτούργησε πιλοτικά για 9 χρόνια και τώρα πια γίνεται ολοκληρωμένος θεσμός με διεθνή εξέλιξη...με υποφιότητα στα European Tourism Awards..!! σύντομα θα ανακοινωθεί το προγραμμα και οι Διεθνείς και Ελληνικοί πολιτιστικοί φορείς που συμμετέχουν και το στηρίζουν. 

 

Πρώτο το Διεθνές Φεστιβαλ του Δημου Ανδραβιδας - Κυλληνης γιορτάζει φέτος τα 10 του χρόνια με αυτό το βραβείο και καινοτομεί για δεύτερη χρόνια με το Βραβευμένο Μυστικό Τραγουδι του Καστρου. 

 

Το βραβείο το παραλάβαμε πριν από λίγο στο Ζάππειο Μεγαρο με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του Xenios Festival Εφη Παναγοπούλου! Ευχαριστω για την τιμή και συνεχίζουμε...


 

 To boreiaileia.blogspot.com εύχεται συγχαρητήρια στον Γιώργο Βούκανο και τους συνεργάτες του!

 

 

 

 Ακούστε το ηχητικό με ένα κλικ στον παρακάτω τίτλο

 

Ο συνθέτης Γ. Βούκανος για το Βραβείο Tourism Awards και τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον letrinafm.gr και στον Δημήτρη Παπαφώτη

 

 

 

Βασίλης Καψής - Ο Διευθυντής Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας μιλά για τις εκδηλώσεις στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου