10/8/21

Ανατροπή στο διαγωνισμό για τη φονική εθνική οδό Πατρών-Πύργου

 

 

 

 

 

 

             Mε ανατροπή στον πολύ σημαντικό διαγωνισμό και ανακατάταξη των προσφερόμενων εκπτώσεων προχωρά η διαδικασία για το έργο βελτίωσης της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, ενός από τους χειρότερους δρόμους της χώρας. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αποκλείστηκαν τόσο η αρχική μειοδότρια του διαγωνισμού, ΟΔΟΣ ΑΤΕ (ποσοστό έκπτωσης 53,65%) , όσο και η δεύτερη ΤΕΚΑΛ (48,31%), με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ως νέα μειοδότρια η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

 

 

 

Για τις δύο πρώτες εταιρείες δεν έγιναν δεκτές οι διευκρινίσεις σχετικά με την προσφερόμενη έκπτωση. Η ΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει το έργο με έκπτωση 47,59%. Συνολικά 11 προσφορές έγιναν δεκτές και το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο αν θα έχουμε προσφυγές από τους άλλους διαγωνιζόμενους. 




Οι 11 προσφορές ταξινομημένες κατά τις εκπτώσεις που δόθηκαν ήταν από: Οδός ΑΤΕ (53,65%), ΤΕΚΑΛ (48,31%), ΑΚΤΩΡ (47,59%), ΘΕΜΕΛΗ (45,09%), ΤΕΡΝΑ (42,74%), Κ/Ξ ΔΟΞΑ-ΑΕΤΕΘ (41,64%), ΙΝΤΕΡΚΑΤ (38%), ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ (36,48%), ΕΚΤΕΡ (36,37%), ΙΝΤΡΑΚΑΤ (33%), ΑΒΑΞ (21,03%).

 

 

 

Σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας

 

 

 

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στις 9 Φεβρουαρίου 2021. Το έργο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έχει κόστος με ΦΠΑ 30 εκατ. ευρώ. Η Ε.Ο. Πατρών-Πύργου χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Ελλάδας με πολλά θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα κάθε έτος. Το έργο στοχεύει στη γεωμετρική μείωση των τροχαίων και την βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας για τους οδηγούς και τους επιβάτες. 




Η διάρκεια των έργων έχει εκτιμηθεί σε 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Στόχος είναι η θωράκιση του δρόμου να έχει επιτευχθεί μέχρι το τέλος του 2022.

 

Διαβάστε την συνέχεια στην πηγή

 

 

 

 

 

 

"Πες την αλήθεια Δήμαρχε"! Μιχαλακόπουλος προς Αντωνακόπουλο για πυρασφάλεια στο Ποτόκι

 

 

 

 

 

 

 

Μπράβο! Ο πραγματικός Εθελοντισμός δείχνει τον δρόμο - Εργατικό Κέντρο Πύργου.

 

 

 

 

 

 

 

"Καμαρώστε" τον πολιτικό λόγο του κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλου (Δήμαρχος Πύργου) !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου