19/8/21

Τι πρέπει να προσέξετε στην ρύθμιση οφειλών για επανένταξη στις 100 και 120 δόσεις


 

 

 

Νέα ευκαιρία να επανενταχθούν στις ρυθμίσεις των 100 και 120 δόσεων, τις οποίες απώλεσαν τους προηγούμενους μήνες έχουν χιλιάδες πληττόμενοι από την υγειονομική κρίση οφειλέτες του δημοσίου. 

 

 

Σύμφωνα με εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), κοινοποιούνται οι διατάξεις του άρθρου 76 του ν. 4821/2021 σχετικά με τη δυνατότητα επανένταξης στο ίδιο καθεστώς ρύθμισης, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις σε περίπτωση απώλειας της ρύθμισης για το χρονικό διάστημα από 1/3/2020 έως 31/7/2021.

 

 

Η επανένταξη πραγματοποιείται μετά από αίτηση του οφειλέτη και εφόσον καταβληθεί η δόση Αυγούστου μέχρι την τελευταία εργάσιμη μέρα του Σεπτεμβρίου 2021 μαζί με τη δόση και του Σεπτεμβρίου .

 

 

H αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή εφαρμογή myBusinessSupport της ΑΑΔΕ (aade.gr/mybusinesssupport). Στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΑΑΔΕ εμφανίζονται οι ρυθμίσεις οι οποίες, σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρούνται στη Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ, χάθηκαν κατά την περίοδο Μαρτίου 2020 – Ιουλίου 2021.

 

 

Από αυτές, ο οφειλέτης μπορεί να επιλέξει εκείνη για την οποία επιθυμεί να υποβάλει αίτηση επανένταξης.

 

 

Η καταληκτική ημερομηνία της αναβιώσασας ρύθμισης επεκτείνεται κατά το πλήθος των δόσεων που ήταν ανεξόφλητες την ημέρα της αναβιώσεως.

η συνέχεια στην πηγή

 

 

 

 

 

 

ΡΑΕ: Τέλος το πάγιο στους λογαριασμούς ρεύματος και οι ρήτρες αποχώρησης

 

 

 

 

 

Πάλι θα αδικηθεί η Ηλεία κύριε Πρωθυπουργέ; Χαρίζουν την "επιστρεπτέα" μόνο στην Εύβοια;

 

 

 

 

 

"Αιχμηρή" ...απάντηση Στάθη Καννή στην Δημοτική Αρχή Πύργου για το ΔΣ της Δευτέρας...

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου