26/8/21

Σύλλογος Εργαζομένων Αμαλιάδας:Όχι στην Αναστολή Εργασίας και Μισθού


 


 

 

Η Κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη στην συρρίκνωση δομών υγείας με τον νόμο της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού των υγειονομικών. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν .Η 1η  Σεπτέμβρη είναι πολύ κοντά και ο κορονοϊός καλπάζει με τις μεταλλάξεις και τα ελλιπή μετρά προστασίας. 

 

 

 

Μπροστά στα αδιέξοδα με την κατευθυνόμενη πλέον υπολειτουργία δομών υγείας, η ηγεσία του υπουργείου ,προτιμά την σκληρή γραμμή εφαρμογής ενός   αμφιλεγόμενου νόμου που θα κριθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας.  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Υπαλλήλων -ΠΟΕΔΗΝ-  καταθέτει αίτηση  αναστολής και ακύρωσης του νόμου στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Εκεί θα κριθεί ο νόμος και όχι στα κατά τόπους πρωτοδικεία ,που κάποιοι έσπευσαν να  εργαλιοποιήσουν αρνητικές αποφάσεις κατά των εργαζομένων. 

 

 

 

 Παράλληλα  οι εργαζόμενοι κλιμακώνουμε κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα την Πέμπτη 26-08-2021,  σε διοικήσεις υγειονομικών περιφερειών και στο Υπουργείο Υγείας. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας  συμμετέχει στην κεντρική  κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα για να υποστηρίξουμε το δίκαιο αίτημα της απόσυρσης του νόμου περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στους υγειονομικούς.  

 

 

 

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου