9/4/21

Μένιος Φουρθιώτης: Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για εικονικές πωλήσεις κινητών τηλεφώνων

 

 

Απάτη με εικονικές πωλήσεις κινητών τηλεφώνων μέσω ανύπαρκτων εταιρειών κατηγορείται ότι διέπραξε στη διάρκεια του 2020 ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. Την έρευνα εις βάρος του πραγματοποίησε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και η σχετική δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία της πόλης τον Ιανουάριο του 2021. Πλην του παρουσιαστή εμπλεκόμενες είναι δύο γυναίκες από τη Γεωργία, οι οποίες εμφανίζονται ως διαχειρίστριες στις εταιρείες-κελύφη που φέρονται να μετείχαν στην απάτη. 

 

Από τη δικογραφία, προκύπτει ότι η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2020. Κάτοικος Λάρισας αγόρασε μέσω της ιστοσελίδας superjumbo.gr ένα κινητό τηλέφωνο αντί 299 ευρώ, το οποίο ωστόσο ουδέποτε παρέλαβε. Κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια της Λάρισας, η οποία ξεκίνησε έρευνα. 

 

Κατόπιν αλληλογραφίας με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας προέκυψε ότι το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας που υπήρχε αναρτημένο στην ιστοσελίδα ήταν καταχωρισμένο στο όνομα της εταιρείας SKYTV A.E., με έδρα την οδό Χαλκοκονδύλη και διαχειρίστρια μια υπήκοο Γεωργίας. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  συνέχεια στην πηγή

 


Πάσχα στο χωριό, «ελεύθερα» μαγαζιά, εστίαση και εμπορικά – Όλα τα τελευταία σενάρια

 

 

Προλάβετε τις προθεσμίες - Διαβάστε για τα 2 νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ και τα 8 που τρέχουν

 

 

Προσοχή! Νέα απάτη στο facebook 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου