17/4/21

Δείτε τη νέα ψηφιακή πύλη του ΟΑΕΔ που άλλαξε ριζικά!

 

 

 

Την ανανεωμένη ψηφιακή πύλη του www.oaed.gr ενεργοποίησε την Παρασκευή 16/04/21 ο ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης και βελτίωσης των ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις. 

 

 

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, ο επανασχεδιασμός του ιστότοπου αποτελεί ένα ακόμη βήμα της στρατηγικής του, που στοχεύει στο ψηφιακό μετασχηματισμό και στη δημιουργία ενός εκτεταμένου συνόλου υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, σε συνέχεια της επέκτασης των e-υπηρεσίων, της λειτουργίας της πλατφόρμας «ψηφιακών ραντεβού» myOAEDlive και της νέας εφαρμογής OAEΔapp για κινητά και tablet.

 

 

Για την υλοποίηση του έργου, ο ΟΑΕΔ έλαβε υπόψη του τις καλές πρακτικές και τις σύγχρονες τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, όπως την αναπληροφόρηση από δείγμα ενεργών χρηστών (test users), ώστε να εξασφαλιστεί απλούστερη και ταχύτερη πρόσβαση και ενημέρωση για τις παροχές, προγράμματα και δράσεις του Οργανισμού. 

 

 

Οι αρχικές επιλογές του νέου ιστότοπου, δίνουν άμεση πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις, όπως τις e-υπηρεσίες, τα ανοιχτά προγράμματα απασχόλησης, τις παθητικές πολιτικές, τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής, αλλά και τις σημαντικές ανακοινώσεις.

 

Δείτε την καινούργια σελίδα με ένα κλικ εδώ    




Διαβάστε σχετικά άρθρα μας



ΟΑΕΔ: Έρχονται προγράμματα εκπαίδευσης για νέες ειδικότητες - Ποιους αφορά



Προλάβετε τις προθεσμίες - Διαβάστε για τα 2 νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ και τα 8 που τρέχουν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου