3/7/20

Κολόνα της ΔΕΗ μέσα στον δρόμο; Απίστευτο αλλά αληθινό στον Πύργο.

Υπερήφανη για την ασφαλτόστρωση του δρόμου δήλωσε η Δημοτική Αρχή! Τις κολόνες τις είδαν;  



 
Αμέσως πρέπει να απομακρυνθούν οι κολόνες από το οδόστρωμα!


 
 Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για κάτι που θα σας φανεί απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.



 Ασφαλτοστρώθηκε και μάλιστα έγιναν και βελτιώσεις για την ασφάλεια των οδηγών από τον δήμο Πύργου, σε δρόμο όπου υπάρχει μέσα ...κολόνες της ΔΕΗ!!!



Ναι, ναι. Καλά διαβάσατε. Κολόνες! Εκεί που οδηγείς μια χαρά, τσουπ! Εμφανίζεται μια κολόνα μπροστά σου! Στην Κοινότητα Αγίου Ηλία του δήμου Πύργου.


Μια υπόθεση για γέλια και για κλάματα. Για γέλια, επειδή αφού έγινε αποδεκτός ο δρόμος από τον δήμο Πύργου με πανηγυρισμούς και φωτογράφηση σε τοπική εφημερίδα, δεν έχει γίνει ακόμη η απομάκρυνση των κολόνων. 



Αλλά είναι και για κλάματα. Γιατί δεν θέλουμε να σκεφτούμε καθόλου το (πάρα πολύ πιθανό) ενδεχόμενο να πέσει επάνω της ένα όχημα διερχόμενο με ταχύτητα...   



Τώρα που είναι νωρίς και είμαστε ακόμη στα γέλια, προτείνουμε και απαιτούμε ταυτόχρονα από τη Δημοτική Αρχή Πύργου να κάνει άμεσα όλες τις ενέργειες για να απομακρυνθούν οι κολόνες από το οδόστρωμα. Σήμερα κιόλας!



Το boreiaileia.blogspot.com οφείλει να σας πληροφορήσει ότι, την είδηση πρώτος την δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα ο δημοσιογράφος Μαρίνος Λάμπρος κλικ εδώ.
 
 
Όπως ο ίδιος γράφει, δεν έχει γίνει τίποτα τρεις μήνες τώρα αν και υπάρχει τόσο η έγκριση από την επιτροπή του δήμου Πύργου, όσο και το σχετικό κονδύλι... 






Διαβάστε σχετικά άρθρα μας για τον δήμο Πύργου

















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου