26/7/20

Με την "γίδα στην πλάτη" πιάστηκαν κάποιοι "εντιμότατοι κύριοι" της τοπικής αυτοδιοίκησης!

"Πιπεράτο ρεπορτάζ" για κάποιους ..."παντελονάτους", τρομάρα τους! 



Δεν είμαστε πρόβατα. Σας πήραμε χαμπάρι...


Το boreiaileia.blogspot.com σας έχει άλλο ένα "πιπεράτο ρεπορτάζ". Γραμμένο με σκωπτικό ύφος. Όπως σας το έχουμε υποσχεθεί. Θίγει όμως, ένα πολύ σοβαρό θέμα. 


Την εμπιστοσύνη απέναντι στο θεσμό των αιρετών που έχουν οι απλοί δημότες, οι οποίοι περιμένουν να δουν λύσεις και όχι να δέχονται "πισώπλατα μαχαιρώματα" από εκείνους που ψήφισαν!!! 
Αυτοί οι "εντιμότατοι κύριοι" της τοπικής αυτοδιοίκησης λοιπόν, "πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη", όπως συνηθίζει να λέει ο λαός. Σημειώστε, ότι όλα αυτά τα "μπουμπούκια" είναι από την ίδια δημοτική παράταξη...


Αφού πέρυσι την Άνοιξη γύριζαν τα χωριά του δήμου τους και ζητούσαν ψήφο από τους δημότες για να τους σώσουν, εντοπίστηκαν αυτήν την Άνοιξη να εργάζονται κόντρα στα (καλώς νοούμενα) συμφέροντα των δημοτών τους!  


Έχει και χειρότερο; Ασφαλώς και έχει. Το ωραίο είναι ότι, εκείνους τους δημότες που "πούλησαν", όχι μόνο ζουν στο ίδιο δημοτικό διαμέρισμα αλλά είναι και από τα ίδια ή κοντινά χωριά!!!  Συμπατριώτες δηλαδή. Συμπατριώτες! Διπλή η ...προδοσία. 


Μια που τους πρόδωσαν, επειδή ψηφίστηκαν από τους συγχωριανούς τους για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους και στην πράξη έκαναν ακριβώς τα αντίθετα πουλώντας τους στον ..."'έμπορα"!   


Και δυό που τους πρόδωσαν. ως συγχωριανοί. Που είχαν το θράσος να κάθονται στα ίδια τραπέζια στα πανηγύρια του χωριού τους, να χορεύουν "αντρίκειους" χορούς και την ίδια στιγμή να τους "μαχαιρώνουν πισώπλατα" για τα ...φράγκα και το προσωπικό τους συμφέρον! 


Εκείνο που μας ενόχλησε πολύ και αποφασίσαμε να γράψουμε για αυτό, είναι το απίστευτο θράσος τους.  Αντί να ..."κάνουν την πάπια" έχοντας τη φωλιά τους "λερωμένη" (κυριολεκτικά) το παίζουν και ..."παντελονάτοι", τρομάρα τους. 



Γυρνούν δεξιά και αριστερά στις καφετέριες και κατηγορούν (άδικα συχνά ενώ το γνωρίζουν) τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ότι τάχα, "δεν κρατάνε τον λόγο τους". Ότι τάχα, "δεν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε" και άλλα τέτοια ωραία και "αντρίκια". Ποιοι; Αυτά τα ..."μπουμπούκια". 


Επειδή λοιπόν, η κατηφόρα τους δεν έχει σταματημό, ελπίζουμε διαβάζοντας αυτό το "πιπεράτο ρεπορτάζ" να βάλουν μυαλό. Βάλτε φρένο κύριοι. Σας πήραμε χαμπάρι! Με τα ονοματάκια τους να φιγουράρουν φαρδιά πλατιά σε δημόσια έγγραφα για τις ..."μυρωδάτες" παρασπονδίες τους, πολύ θα θέλαμε να μας αμφισβητήσουν. Αν το πράξουν, θα γελάσει κάθε πικραμένος. 


Όταν το υπόσχεται το boreiaileia.blogspot.com γνωρίζετε καλά ότι κρατάει τον λόγο του. Βάλτε μυαλό...


Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας


Για κακουργήματα στο ρέμα Βροντού στη βόρεια Ηλεία ερευνά ο Εισαγγελέας!  



Το ΑΙΣΧΟΣ στο ρέμα Βροντού και το ...μυστηριώδες "σημείο Χ".



Χαμός από καταγγελίες!Της ξαπλώστρας ..."το κάγκελο" στην παραλία του Κάστρου.



Πανικός στον Πύργο! Μπαράζ αποκαλύψεων από τον Χάρη Μιχαλακόπουλο.



Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου