17/7/20

Δήμος Πηνειού: "Κώδωνα κινδύνου" κρούει ο κ. Π. Θανόπουλος για μελλοντική πυρκαγιά...

Σαν αυτή στις Θίνες Βαρθολομιού!  



 
Ο κ. Π. Θανόπουλος ζητά να εφαρμόζεται το Γενικό Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας και επισημαίνει με φωτογραφίες χαλασμένους πυροσβεστικούς κρουνούς!!!


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για μια ουσιαστική παρέμβαση - προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο μελλοντικής πυρκαγιάς στα όρια του δήμου Πηνειού, από τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Θανόπουλο.  


Την παρέμβασή του την έκανε από την προσωπική του σελίδα στο facebook.  Διαβάστε τι ακριβώς γράφει:  


" Ο λόγος σχετικά με τις ενέργειες πρόληψης από μεριάς του Δήμου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Αντιπυρικής Περιόδου.



Παρ όλες τις επανειλημμένες επισήμανσης ως παράταξη αλλά και δικές μου σχετικά με παραλήψεις που έχουν διαπιστωθεί σε θέματα ενεργειών για την έγκαιρη πρόληψης και θωράκισης του Δήμου μας κατά την Αντιπυρική περίοδο όπως θεσμικά οφείλουμε,
 

παρατηρείται το οξύμωρο οι θεσμικά υπεύθυνοι και αρμόδιοι του Δήμου Πηνειού να συνεχίζουν να ενεργούν όπως αυτοί αντιλαμβάνονται τις ενέργειες για τα παραπάνω και όχι όπως το Γενικό Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας προβλέπει, θεσμοθετεί, ιεραρχεί και κατανέμει αρμοδιότητες.
 



Αρκούνται σε ανούσιες φιλοφρονήσεις μεταξύ τους και σε φωτογραφίσεις αγνοώντας παντελώς τον κίνδυνο που ελοχεύει και πόσο καταστροφικός μπορεί να γίνει!!!



Για τα παραπάνω οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες και κάτοικους της περιοχής ώστε να είμαστε σε επαγρύπνηση περισσότερο από ποτέ. 



Ευελπιστούμε και εναποθέτουμε την ελπίδα στην τύχη για ένα ήσυχο καλοκαίρι, στον εθελοντισμό, την αυτό προστασία και στον δεδομένο επαγγελματισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 





Στις φώτο οι κατεστραμμένοι κρουνοί του εγκαταλελειμμένου δικτύου πυρασφάλειας την 15/7/2020 στο δάσος Θινών κατά την διάρκεια και στο σημείο της πυρκαγιάς "!!!   






Το boreiaileia.blogspot.com επειδή θεωρεί ότι τα πολύ δύσκολα για την αντιπυρική περίοδο είναι μπροστά μας, επιθυμούμε να προβάλλουμε οποιαδήποτε ουσιαστική πρόταση, όπως του κ. Θανόπουλου. 
Ας είμαστε όλοι μας σε μεγάλη εγρήγορση αυτό το καλοκαίρι και ιδίως η τοπική αυτοδιοίκηση η οποία μπορεί να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία προϋποθέσεων ώστε να μην εξαπλώνεται μια φωτιά και δυναμώνει σε πυρκαγιά. 




Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας


Για κακουργήματα στο ρέμα Βροντού στη βόρεια Ηλεία ερευνά ο Εισαγγελέας!




Δείτε σε ποια τιμή δόθηκε η ..."χρυσή" καντίνα στην παραλία του Κάστρου!





Τι συμβαίνει στον Πύργο; Γιατί δεν απαντά η Δημοτική Αρχή στις αποκαλύψεις Ανδριόλα και Μιχαλακόπουλου;





Πανικός στον Πύργο! Μπαράζ αποκαλύψεων από τον Χάρη Μιχαλακόπουλο.






Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο


boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου