25/7/20

ΣΟΚ για Ερντογάν! Ο Πούτιν στέλνει ρωσικό στόλο στο Καστελόριζο και οι Αμερικανοί στην Κρήτη!

"Έχουμε και εμείς συμφέροντα εδώ Ταγίπ" του λένε... 



Στο κρίσιμο σημείο η ελληνοαμερικανική άσκηση, με την άδεια της Ελλάδας! Από κοντά και οι Ρώσοι, με την άδεια της Κύπρου...


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για μια κίνηση των Ρώσων, που φαίνεται να ενοχλεί πολύ τον Πρόεδρο Ερντογάν και το τουρκικό γενικό επιτελείο. 



 Στις 6, 14, 18, 20 και 27 Αυγούστου, ο ρωσικός στόλος της Μεσογείου θα πραγματοποιήσει ασκήσεις εκτόξευσης πυραύλων στα ανοιχτά του Καστελόριζου, σε περιοχή εντός της Κυπριακής ΑΟΖ αλλά και σε περιοχή μεταξύ των "κατεχομένων" της Κύπρου και των συριακών ακτών...  



Δύο πράγματα ενόχλησαν πολύ τους Τούρκους. Το γεγονός ότι μπλέκονται μέσα στην ..."αυλή" τους οι Ρώσοι, είναι το ένα. Γιατί το μήνυμα του Πούτιν στον Ερντογάν είναι ξεκάθαρο. Ήρθαμε (στη Συρία) για να μείνουμε μόνιμα (στην Ανατολική Μεσόγειο)...



Το ότι ζήτησαν την άδεια της Κυπριακής Κυβέρνησης, τηρώντας τη διεθνή νομιμότητα, κόντρα στις πολυετείς προσπάθειες των Τούρκων να την καταστρατηγήσουν είναι το δεύτερο και το χειρότερο για τους Τούρκους.  




Δεν είναι μόνο αυτό. Έρχονται και οι Αμερικανοί! Με ένα αεροπλανοφόρο και δώδεκα πλοία συνοδείας για διήμερες ασκήσεις μαζί με τα F 16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που έχουν βάση στην Κρήτη.



Μαντέψτε που θα πραγματοποιηθεί η ελληνοαμερικανική άσκηση. Στην οριογραμμή της Ελληνικής ΑΟΖ, την οποία η Ελλάδα ούτε καν έχει ανακηρύξει επίσημα στον ΟΗΕ.



Φυσικά, ζητώντας την άδεια της Ελλάδας. Έτσι, οι Αμερικανοί στέλνουν μήνυμα στην πράξη ότι όχι μόνο τα νησιά έχουν ΑΟΖ αλλά και ότι μπορούν όποτε θέλουν να βρίσκονται στην Μεσόγειο με μια στρατιωτική δύναμη τέτοια, η οποία να κάνει το μήνυμα αυτό να ακουστεί δυνατά.  



Έχουμε ακόμη να δούμε πολλά επεισόδια σε αυτήν την ελληνοτουρκική κόντρα...



Το boreiaileia.blogspot.com για το μόνο που είναι  σίγουρο είναι η ομοψυχία και το υψηλό φρόνημα των Ελλήνων. Σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει νέα Ίμια ούτε στην πολιτική ηγεσία του αλλά ούτε και στους ..."Συμμάχους" του!!!



Διαβάστε το προηγούμενο σχετικό άρθρο


Έκτακτο!!! Δεν υποχωρούν οι Τούρκοι και απειλούν: "Όποιος πλησιάσει το Oruc Reis θα τον βυθίσουμε"!





Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας


Για κακουργήματα στο ρέμα Βροντού στη βόρεια Ηλεία ερευνά ο Εισαγγελέας!






Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου