17/6/20

"Κακός χαμός" στον Πύργο! Ο απόλυτος αιφνιδιασμός από Τάκη Αντωνακόπουλο και η πολιτική του πανωλεθρία!

Απορρίφθηκε από όλους, η αιφνιδιαστική πρότασή του για εγκατάσταση μεταναστών!!! 

 


 
Την οργή του Δημάρχου Πύργου προκάλεσε η πολιτική πανωλεθρία που υπέστη, από την κάθετη άρνηση της αντιπολίτευσης!


 

του Δημήτρη Παπαφώτη



 

Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για μια ιστορική πολιτική πανωλεθρία που υπέστη εχθές αργά το βράδυ στο Δ.Σ. του Πύργου, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Τάκης Αντωνακόπουλος.  




Στο πρώτο Δ.Σ. του Πύργου, που πραγματοποιήθηκε μετά από καιρό στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος επιχείρησε να αιφνιδιάσει τους δημοτικούς συμβούλους ( όπως η αντιπολίτευση τον κατηγορεί ) και έφερε για να συζητηθεί ως κατεπείγον και προ ημερήσιας διάταξης, το θέμα της εγκατάστασης στην πόλη ανοικτής δομής φιλοξενίας μεταναστών! 



Προς μεγάλη έκπληξη του Δημάρχου Πύργου, όλοι οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων που πήραν τον λόγο, μίλησαν για αιφνιδιασμό και ζήτησαν περισσότερα στοιχεία, πριν αποφασίσουν για ένα τόσο σημαντικό θέμα 



Ιδίως, ζήτησαν την σχετική αλληλογραφία μεταξύ του δήμου και του Υπουργείου, πριν αποφασίσουν για οτιδήποτε...



Σε αυτό το σημείο, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους ότι: 

α. θα εγκατασταθούν 50 μονογονεϊκές οικογένειες, δηλαδή μητέρες με ανήλικα τέκνα   

β. θα δημιουργηθούν 25 θέσεις εργασίας 

γ. θα επενδυθούν στην πόλη 3 εκατομμύρια ευρώ και 

δ. θα σωθεί ένα κτίριο της πόλης, το οποίο είναι λεηλατημένο και σε λίγα χρόνια θα καταρρεύσει.   



Ο κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, όταν είδε ότι εισέπραξε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πρότασή του, πήρε τον λόγο και οργισμένος επιχείρησε ( ανεπιτυχώς ) να ..."κατακεραυνώσει" την αντιπολίτευση ότι "θέλει να κρατήσει τον Πύργο πίσω", ότι "διώχνει μια μεγάλη επένδυση 3εκατ. ευρώ και 25 θέσεις εργασίας από την πόλη"  και ότι απλώς λένε όχι, επειδή το προτείνει εκείνος και επιθυμούν να παίξουν παιχνίδια ισχύος σε βάρος της πόλης.



Εκείνο που μάλλον πείραξε πολύ τον κ. Τάκη Αντωνακόπουλο ήταν η σχεδόν ομόφωνη καταψήφιση της πρότασής του να συζητηθεί το θέμα.  



Δηλαδή, ούτε να φέρει προς συζήτηση το θέμα δεν κατάφερε! Πόσο μάλλον, να αποσπάσει θετική ψήφο για την εγκατάσταση των μεταναστών μέσα στον αστικό ιστό του Πύργου!!! 


Από εκείνο το σημείο και μετά η συζήτηση "πήρε φωτιά". Ενώ το κλίμα ήταν πολύ ήρεμο μέχρι την καταψήφιση της πρότασής του, ο κ. Αντωνακόπουλος από εκείνο το σημείο και μετά "θυμήθηκε" όλες τις παραλήψεις της τελευταίας 15ετίας στον δήμο του Πύργου και προσπάθησε να τις συνδέσει με μεγάλο μέρος της σημερινής αντιπολίτευσης.  



Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώσει με νέα δημοσίευση για το τι ακριβώς έγινε στη συνέχεια του ΔΣ αλλά και για την "τορπίλη Μιχαλακόπουλου" για τρομερές πολιτικές και ποινικές ευθύνες δημοσίων προσώπων για το νερό του Ερύμανθου...  



Διαβάστε για την " τορπίλη Μιχαλακόπουλου " με ένα κλικ εδώ.




Επίσης, μπορείτε να διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας με ένα κλικ στους παρακάτω τίτλους
 
Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 

 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου