25/7/20

Ντροπή και αίσχος στα Λεχαινά!!!

Πρωτοφανής και αχαρακτήριστη η φερόμενη ενέργεια από εκλεγμένο αυτοδιοικητικό!  



 
Άφωνος από το σοκ ο κόσμος στα Λεχαινά αλλά και στον υπόλοιπο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης!


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στα Λεχαινά, την οποία σας μεταδίδει το boreiaileia.blogspot.com με επιφύλαξη, καθώς το ρεπορτάζ είναι ακόμη σε εξέλιξη. Αυτοδιοικητικός εκλεγμένος στις τελευταίες εκλογές και σε ιδιαίτερα τιμητική θέση, φέρεται να προχώρησε σε μια επαίσχυντη πράξη, που δεν τη χωράει ο νους μας. 




Σύμφωνα με δημοσίευμα ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης των Πατρών, ο συγκεκριμένος "άνθρωπος" κοινοποίησε εξώδικη διαμαρτυρία στην υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. 



Με αυτό το εξώδικο δηλώνει την κάθετη αντίθεσή του να φιλοξενηθούν παιδάκια ΑμεΑ, από το ίδρυμα που βρίσκεται στα Λεχαινά και πρόκειται να κλείσει, στο ίδιο κτήριο που διαθέτει διαμέρισμα ο εν λόγω "κύριος"! 



Το να μεταφερθούν αυτά τα παιδιά εκτός ιδρύματος κρίνεται απαραίτητο για να βελτιωθεί τόσο η κατάσταση της ψυχικής τους υγείας όσο και το επίπεδο διαβίωσής τους!


Εκεί, αναφέρει επί λέξει, εκτός άλλων, τα ακόλουθα: 



«Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι μισθωτές του διαμερίσματος ιδιοκτησίας μου έχουν αντιρρήσεις επί της στεγάσεως στην ίδια οικοδομή του συγκεκριμένου ιδρύματος/παραρτήματος, δεδομένου ότι τα άτομα που θα φιλοξενηθούν 

ως άτομα με ειδικές ανάγκες δεν θα είναι εύκολο να ελεγχθούν από απόψεως αντιδράσεων, φωνών, θορύβων, στη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, συνεπώς και σε ώρες κοινής ησυχίας, οπότε θα είναι με βεβαιότητα αδύνατη η συνοίκηση στην ίδια οικοδομή. 



Συνεπώς, είναι προφανές ότι ουδείς θα μπορέσει να κατοικήσει στο διαμέρισμα μου, με αποτέλεσμα να απαξιώνεται πλήρως η ιδιοκτησία μου, αφού θα έχει μηδενική μισθωτή αξία.



Με την παρούσα ΣΑΣ δηλώνω ότι ως συγκύριος της οικοδομής(ιδιοκτήτης διαμερίσματος του 1ουορόφου) ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ στην ανωτέρω προοριζόμενη χρήση του ισογείου ορόφου».



Αυτά τα απίστευτα, φέρεται από το δημοσίευμα να αναφέρει ο συγκεκριμένος ..."κύριος". Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μέσα από τον Πρόεδρό του Νίκο Σταθακόπουλο φέρεται να απάντησε επίσης με εξώδικο. 



Το boreiaileia.blogspot.com θα συνεχίσει να ερευνά τι πραγματικά συμβαίνει. Μέχρι τότε και μόνο η σκέψη ότι μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο, μας γεμίζει θλίψη...



Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ με ένα κλικ στον ακόλουθο τίτλο


Δεν μας τα λέτε καλά κύριε Διονύση Μάλιαρη για το εξώδικο "σοκ" εναντίον στέγασης παιδιών ΑμεΑ!






(upd) Τώρα που επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ σας δίνουμε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε το πρώτο δημοσίευμα, που αφορά το εξώδικο του κ. Δ. Μάλιαρη για τα παιδιά ΑμεΑ

εδώ το αρχικό δημοσίευμα από το dete.gr



Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 
















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου