21/7/20

(upd)Νέα ενημέρωση! Σε Γενική Επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις για τους Τούρκους!

Έτοιμα να "πάρουν φωτιά" το Αιγαίο και η Μεσόγειος... 


 
..."Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"

Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για τις σημαντικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών σε ότι αφορά το μέτωπο σύγκρουσης που φαίνεται να στήνουν οι Τούρκοι σε Αιγαίο και Μεσόγειο! 


(upd) Νέα ενημέρωση! 22 / 7 /2020 Παραμένουν τα πλοία του τουρκικού στόλου στην επίμαχη περιοχή αλλά κοντά στις τουρκικές ακτές. Ο ελληνικός στόλος παραμένει παρατεταμένος σε θέσεις μάχης στα καίρια σημεία σε ολόκληρο το Αιγαίο και επιβλέπει τις κινήσεις του τουρκικού. 



Η Πολεμική Αεροπορία παρέχει συνεχή αεροπορική υποστήριξη στο Πολεμικό Ναυτικό. Τίποτα δεν δείχνει να αποκλιμακώνει την κατάσταση. 



Απλώς, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος παραμένει αγκυροβολημένο στα ανοιχτά. Ανά πάσα στιγμή τίποτα δεν το εμποδίζει να ξεκινήσει τις μηχανές του και να βάλλει ρότα για την ελληνική υφαλοκρηπίδα. Προς το παρόν το συνοδεύουν τρεις φρεγάτες. 



 

Θα είναι άλλη μια δραματική νύχτα αναμονής. Το ηθικό είναι υψηλό!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21 / 7 / 2020

Ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν σεισμικές έρευνες μεταξύ Καστελορίζου και Κρήτης. Έβγαλαν 17 πολεμικά και συνοδευτικά πλοία στο Αιγαίο και πλέουν νότια. 



Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις τέθηκαν σε πλήρη επιφυλακή από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Το Πολεμικό Ναυτικό βγάζει και αυτό τα πλοία του στο Αιγαίο και στις κρίσιμες περιοχές. 



Το boreiaileia.blogspot.com σας παρακαλεί σε περίπτωση μερικής επιστράτευσης να μην αναφέρετε τίποτα απολύτως σε social media εάν κάποιος δικός σας άνθρωπος κληθεί στα όπλα. Κάθε συγκεκριμένη πληροφορία είναι πολύτιμη για τον εχθρό. Δεν είναι αστείο. Πρέπει ως κοινωνία και ως έθνος να δείξουμε την σοβαρότητα που απαιτούν οι στιγμές...  



Ιδιαίτερα παρακαλούμε όσους είναι κοντά στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας, να μην δημοσιεύουν τίποτα απολύτως για την κινητικότητα αεροπλάνων και προσωπικού!




Δείτε την τελευταία εξέλιξη


Ολοταχώς για σύγκρουση ανοιχτά στο Καστελόριζο!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου