8/7/20

Επιτέλους και καλά νέα για τις χρηματοδοτήσεις στην Ηλεία!

Επιτυχία του πολιτικού διδύμου Ν. Φαρμάκη - Β.Γιαννόπουλου... 



 
Θα δοθούν επιπλέον 4.804.260 ευρώ στις επιχειρήσεις...



Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για μια πολύ ευχάριστη είδηση, σχετικά με το πρόγραμμα χρηματοδοτήσεων CLLD/LEADER της Αναπτυξιακής Ολυμπίας ΑΑΕ ΟΤΑ (ΑΝΟΛ ΑΕ).  




Εγκρίθηκε συμπληρωματικό χρηματικό ποσό ύψους 4.804.260,00 Ευρώ!!! Είναι μια επιτυχία για την οποία πολλοί προσπάθησαν αλλά το σίγουρο είναι ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πρωταγωνίστησε σε αυτήν την προσπάθεια με τις κατάλληλες επαφές και ενημερώσεις στην Αθήνα. 



Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση που ακολουθεί, του Προέδρου του ΔΣ της ΑΝΟΛ  κ.Διονύσιου Μπαλιούκου



ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ CLLD LEADER   


Εγκρίθηκε με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής  και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Μπαγινέτα, συμπληρωματική χρηματοδότηση (υπερδέσμευση) στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της Αναπτυξιακής Ολυμπίας ΑΑΕ ΟΤΑ(ΑΝΟΛ ΑΕ), ύψους 4.804.260,00 Ευρώ για την ένταξη επιλαχουσών ιδιωτικών επενδύσεων που είχαν κριθεί αποδεκτές στο πλαίσιο της 1ης Προκήρυξης του Προγράμματος.



Από το παραπάνω ποσό, τμήμα ύψους 2.464.104,70 Ευρώ αφορά στην χρηματοδότηση επενδύσεων μεταποίησης και μεταφέρθηκε στο Τοπικό Πρόγραμμα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με Απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη και το υπόλοιπο ποσό, που θα χρηματοδοτήσει τις υπόλοιπες επενδύσεις, διατίθεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.



Σημειώνεται ότι μετά από τα παραπάνω, θα διατεθούν συνολικά για ιδιωτικές επενδύσεις στο Νομό μας ποσά ύψους 8 εκ. ευρώ περίπου μαζί με τα 3,2 εκ ευρώ που είχαν προκηρυχθεί αρχικά.



Έτσι θα ενταχθούν στη φάση αυτή πάνω από το 90% των παραδεκτών προτάσεων της Προκήρυξης με προοπτική στην επόμενη φάση να ενταχθούν και οι υπόλοιπες επενδύσεις.



Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Εταιρείας ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλλαν στην θετική εξέλιξη αυτή και ευελπιστούν ότι θα συμβάλλει στην ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη ο Νομός μας.


Κρέστενα 7-7-20


Για την ΑΝΟΛ ΑΕ

Μπαλιούκος Διονύσιος

Πρόεδρος ΔΣ & ΕΔΠ LEADER






 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας





























Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 

 
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου