4/7/20

Πού θα "δώσει" ο Λέντζας τις 50.000 ευρώ; Θα ωφεληθεί και η Ανδραβίδα εκτός από τη Μυρσίνη;

Από τα ανταποδοτικά για τη δομή φιλοξενίας μεταναστών. 



Επιτυχές θεωρεί το πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα ο Γιάννης Λέντζας.


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για μια ..."ευχάριστη σπαζοκεφαλιά" που έχει προκύψει τελευταία, για τη Δημοτική Αρχή του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.  


Ο λόγος για το ποσό των 50.000 ευρώ που θα δοθούν στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, ως ανταποδοτικό όφελος για την δομή μεταναστών που φιλοξενεί στη Μυρσίνη. 


Τα χρήματα, επειδή είναι για ολόκληρο τον δήμο και όχι μόνο για την Μυρσίνη, ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας και οι συνεργάτες του σκέφτονται ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιηθεί αυτό το ποσό.  


Οι ιδέες πολλές. Άλλωστε είναι γνωστό. Στην Ελλάδα ιδέες έχουμε. Και μάλιστα πολλές! Από ρευστό έχουμε έλλειψη...


Προς στιγμή λοιπόν, η επικρατέστερη πρόταση είναι να αξιοποιηθεί το ποσό, αγοράζοντας 48 κολώνες ηλεκτροφωτισμού οι οποίες θα επαναφορτίζουν μόνες τους, επειδή θα διαθέτουν φωτοβολταϊκό σύστημα στην κορυφή τους.


Οι 24 από αυτές θα τοποθετηθούν εκεί που χρειάζονται στην Μυρσίνη. Οι άλλες 24 σε σημείο που λείπουν εδώ και χρόνια στην ( αυτή και εάν ήταν ) παραμελημένη Ανδραβίδα.


Οι ιδέες όπως είπαμε και πριν, πολλές. Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώσει για την εξέλιξη στο θέμα της επένδυσης των 50.000 ευρώ.

 
Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας


Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου