23/7/20

Ολοταχώς για σύγκρουση ανοιχτά στο Καστελόριζο!

Διατυμπανίζουν οι Τούρκοι στα ΜΜΕ ότι σε λίγο ξεκινούν έρευνες στην "καυτή" περιοχή... 


 
Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη!!!


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στην κρίση που ενέσκηψε τις δύο τελευταίες ημέρες, μετά την αιφνιδιαστική και μαζική έξοδο του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο με κατεύθυνση το Καστελόριζο. 



Η είδηση που μεταδίδουν διαρκώς τα τουρκικά ΜΜΕ είναι ότι σε λίγο το ερευνητικό σκάφος θα ξεκινήσει για να πάει στην επίμαχη περιοχή και να κάνει έρευνες. 



Εάν αυτό συμβεί, η Ελλάδα δεν μπορεί, όσο και εάν δεν επιθυμεί ένα θερμό επεισόδιο, να επιτρέψει μια τέτοια πειρατική κίνηση!!!  



Πολλοί αναλυτές ισχυρίζονται ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν έχει επιλέξει την αυριανή ημερομηνία για αυτήν την πειρατική ενέργεια, όπως και για την προσευχή στην Αγιά Σοφιά. 



Η 24η Ιουλίου δεν είναι τυχαία ημερομηνία! Το 1923 είχε υπογραφή η Συνθήκη της Λωζάνης... 



Είναι η συνθήκη που έβαζε οριστικό τέλος στην μακροχρόνια ελληνοτουρκική σύγκρουση και την οποία ο Ερντογάν θέλει να καταργήσει σε βάρος μας.



Όπως δηλώνει το Ελληνικό Επιτελείο, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε επιφυλακή και σε ετοιμότητα να δώσουν εάν χρειαστεί την αποφασιστική απάντηση που αρμόζει στην περίσταση.



Το boreiaileia.blogspot.com εύχεται να επικρατήσει η διεθνής νομιμότητα και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία (Κυβέρνηση και αντιπολίτευση) να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων...   




 Διαβάστε σχετικά άρθρα   








Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου