26/7/20

Δεν μας τα λέτε καλά κύριε Διονύση Μάλιαρη για το εξώδικο "σοκ" εναντίον στέγασης παιδιών ΑμεΑ!

"Μπάζει νερά" η απάντηση...  



 
Δεν ικανοποιεί το κοινό αίσθημα η απάντηση Μάλιαρη για το εξώδικο εναντίον στέγασης παιδιών ΑμεΑ...


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για την απάντηση που δημοσίευσε ο κ. Διονύσης Μάλιαρης, για να απαντήσει στα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν ότι απέστειλε εξώδικο για να δηλώσει ξεκάθαρα την εναντίωσή του στην εγκατάσταση παιδιών ΑμεΑ σε κτίριο όπου κατέχει διαμέρισμα. 



Η αιτία της εναντίωσής του είναι η πιθανή απώλεια της χρηματικής αξίας του διαμερίσματος επειδή δεν θα μπορεί να το ενοικιάσει λόγω της φασαρίας που, πιθανώς, θα κάνουν τα παιδάκια ΑμεΑ!!!   


Διαβάστε την απάντηση που δημοσίευσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, η οποία δεν μας ...έπεισε καθόλου. Μα καθόλου...  





ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ: «Κάποιοι βιάστηκαν για να πετύχουν την ηθική μου εξόντωση. Τους λυπάμαι» - 


Παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ οικία 200 τ.μ για την αποϊδρυματοποίηση των παιδιών ΑμεΑ!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Για άλλη μια φορά γνωστές γραφίδες του τοπικού, έντυπου και ηλεκτρονικού, τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να εκμεταλλευτούν ένα θέμα που αφορά στην υλοποίηση του προγράμματος αποϊδρυματοποίησης παιδιών ΑμεΑ φιλοξενούμενων στο παράρτημα ΑμεΑ Λεχαινών. 


Στόχος τους και σκοπός τους η ηθική και πολιτική σταύρωση του Μάλιαρη. Αν το ενδιαφέρον τους αφορούσε στην σωστή εφαρμογή του προγράμματος της αποϊδρυματοποίησης των παιδιών ΑμεΑ, αν η αγωνία τους αφορούσε την αξιοπρεπή διαβίωσή αυτών των παιδιών θα έμπαιναν στον κόπο να ζητήσουν την άποψή μου επί του θέματος. 



Το έπραξαν στο παρελθόν και για ασήμαντους λόγους. Τούτη τη φορά έσπευσαν να πάρουν τα καρφιά της σταύρωσής μου! Αλήθεια οι σταυρωτές μου μπήκαν στον κόπο να επισκεφθούν το χώρο που πρόκειται να φιλοξενηθούν τα παιδιά αυτά; 



Να διαπιστώσουν δηλαδή αν ένα κτίριο που επί τρείς σχεδόν δεκαετίες χρησιμοποιήθηκε ως χώρος λειτουργίας του Ειρηνοδικείου Μυρτουντίων και επί αρκετό, μετέπειτα, χρόνο ως χώρος λειτουργίας υποκαταστήματος του ΙΚΑ Μυρτουντίων είναι κατάλληλος για την εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος; 



Τι ορίζει όμως η μελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση και λειτουργία της τρίτης ΣΥΔ για το πρόγραμμα αποϊδρυματοποίησης; Μεταξύ άλλων και τούτα : 



".... Η μελέτη σκοπιμότητας στοχεύει στο να ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ αντικειμενικά και λογικά τα δυνατά σημεία και τις ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ του υπάρχοντος προτεινόμενου εγχειρήματος, τις ευκαιρίες και τις ΑΠΕΙΛΕΣ που ΠΡΟΚΑΛΕΙ στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.... τις πιθανότητες επιτυχίας του..." 



Τι διαφορετικό επισημαίνω άραγε εγώ και έσπευσαν να με σταυρώσουν; Ακριβώς αυτά! Αυτά κύριοι και κανένα, μα κανένα, ενδιαφέρον είχα ή έχω για τα 37.296 ευρώ που θα καταβληθούν ως ενοίκια του συγκεκριμένου χώρου και για χρονική περίοδο τριών (3) ετών. 



Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας... Όλοι μας γνωρίζουμε την προσωπική διαδρομή του καθενός, το ήθος του, τον χαρακτήρα του, τη μικρή, τη μεγάλη ή την ανύπαρκτη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Όλοι με γνωρίζουν. Ο καθένας μπορεί να με κρίνει. Να με κατακρίνει.



Θα μπορούσαν όμως οι σταυρωτές μου πριν παραλάβουν τα καρφιά της σταύρωσής μου να με ρωτήσουν επί του θέματος. 



Θα είχαν έτσι την ευκαιρία να πληροφορηθούν πως από την προηγούμενη Πέμπτη έδωσα εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να συντάξουν έγγραφο ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ οικίας 200 τετραγωνικών μέτρων εντός του οικιστικού ιστού των Λεχαινών και για 3 χρόνια για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος. 



Οικία ιδιοκτησίας μου, πλήρως ανακαινισμένης, σύγχρονης και λειτουργικής που διασφαλίζει πλήρως την αξιοπρεπή διαβίωση αυτών των παιδιών. Η σχετική έγγραφη προσφορά μου θα κατατεθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας στις αρμόδιες υπηρεσίες. Κάποιοι βιάστηκαν για να πετύχουν την ηθική μου εξόντωση. Τους λυπάμαι.


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Λεχαινά 26 Ιουλίου 2020.   





Το boreiaileia.blogspot.com έχει να κάνει το εξής ερώτημα στον κύριο Διονύση Μάλιαρη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης:  


Στείλατε ή δεν στείλατε εξώδικη διαμαρτυρία στο υπουργείο όπου έγραφε κατά λέξη "Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι μισθωτές του διαμερίσματος ιδιοκτησίας μου έχουν αντιρρήσεις επί της στεγάσεως στην ίδια οικοδομή του συγκεκριμένου ιδρύματος/παραρτήματος, δεδομένου ότι τα άτομα που θα φιλοξενηθούν


 

ως άτομα με ειδικές ανάγκες δεν θα είναι εύκολο να ελεγχθούν από απόψεως αντιδράσεων, φωνών, θορύβων, στη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, συνεπώς και σε ώρες κοινής ησυχίας, οπότε θα είναι με βεβαιότητα αδύνατη η συνοίκηση στην ίδια οικοδομή. 






Συνεπώς, είναι προφανές ότι ουδείς θα μπορέσει να κατοικήσει στο διαμέρισμα μου, με αποτέλεσμα να απαξιώνεται πλήρως η ιδιοκτησία μου, αφού θα έχει μηδενική μισθωτή αξία.





Με την παρούσα ΣΑΣ δηλώνω ότι ως συγκύριος της οικοδομής(ιδιοκτήτης διαμερίσματος του 1ουορόφου) ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ στην ανωτέρω προοριζόμενη χρήση του ισογείου ορόφου».


Απαντήστε μας κύριε Διονύση Μάλιαρη. Το στείλατε; 



Απαντήστε μας και σε κάτι άλλο κύριε Διονύση Μάλιαρη. Αφού η έννοια σας, όπως ισχυρίζεστε στην απάντησή σας είναι να επιτύχει το εγχείρημα της αποϊδρυματοποίησης. 



Γιατί δεν προτείνατε από την πρώτη στιγμή την τριετή παραχώρηση της ακίνητης περιουσίας, την οποία εμφανίζεστε τώρα πρόθυμος να παραχωρήσετε; 



Γιατί κύριε Διονύση Μάλιαρη δεν το πράξατε από την πρώτη στιγμή; Μπορείτε να μας απαντήσετε; 



Εμείς στο boreiaileia.blogspot.com δεν γράψαμε το όνομά σας, μέχρι να επιβεβαιώσουμε το ρεπορτάζ. 
Αλλά το να εμφανίζεστε τώρα ως θιγόμενος και παραπονούμενος, ε λοιπόν, αυτό είναι άνω ποταμών!!!  



Δεν τρώμε κουτόχορτο!!! Επιτέλους, να το καταλάβετε. Και εσείς και οι σύμβουλοί σας, που σας έχουν οδηγήσει τους τελευταίους δώδεκα μήνες σε πολιτικά ολέθριες αποφάσεις. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, για την οποία έχουμε πολλά να γράψουμε προσεχώς...



Δεν το αντιλαμβάνεστε; Ζητήστε μια, ταπεινή αλλά τόσο σπουδαία, ειλικρινή "συγγνώμη" και σταματήστε να μας συμπεριφέρεστε σαν να μην έχουμε μυαλό να σκεφτούμε τόσο απλά πράγματα.



Το boreiaileia.blogspot.com θα επανέλθει δριμύτερο, σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι ορισμένοι θεωρούν ότι μπορούν να μας ...ταϊζουν σανό!!!




 Διαβάστε το πρώτο μας δημοσίευμα για αυτήν την υπόθεση


  Ντροπή και αίσχος στα Λεχαινά!!!




Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου