24/5/21

"Χείμαρρος" η Χρύσα Ζούπη - Ολιγόλεπτη αλλά ουσιαστική ενημέρωση στον Αλέξη Τσίπρα!

 

 
Επάξια στάθηκε στον θεσμικό της ρόλο η κ. Χρύσα Ζούπη ως Πρόεδρος των Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πύργου αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πύργου!

 

 της Ευανθίας Πανταζή 



"Χείμαρρος" σήμερα το μεσημέρι η κ. Χρύσα Ζούπη! Περιμένοντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να αφιχθεί στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο για την προγραμματισμένη συνάντηση με τους Δημάρχους της Ηλείας, τον σταμάτησε για να εκφράσει την αγωνία των εργαζομένων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, σχετικά με το "Μεσαιωνικού" τύπου νομοσχέδιο που προσπαθεί να επιβάλλει η Κυβέρνηση. 



Στα λίγα λεπτά που ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο λόγος της, όπως μας μεταφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, ήταν ουσιαστικός και περιεκτικός. 



Η κ. Ζούπη όμως, δεν αρκέστηκε μόνο στο να εκθέσει στον Αλέξη Τσίπρα τα άκρως αρνητικά για τον κόσμο της εργασίας μέτρα του νομοσχεδίου. 



Ζήτησε και πήρε την δημόσια δέσμευση του κ. Τσίπρα όχι μόνο να μην ψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ το εργασιακό νομοσχέδιο του "Μεσαίωνα" αλλά και εάν ξαναγίνει Πρωθυπουργός να καταργήσει τις "μεσαιωνικές" διατάξεις. 



Η κ. Ζούπη αναφέρθηκε στο κλείσιμο των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και στο χαμηλό κόστος ζωής που έχει η Ηλεία για έναν φοιτητή. 

Τόνισε, ότι έτσι μπορούν να βοηθηθούν οι χαμηλού εισοδήματος οικογένειες σπουδάζοντας ευκολότερα τα παιδιά τους. 



Τέλος, έθιξε το θέμα του δρόμου Πατρών - Πύργου ο οποίος "έχει μετατραπεί από εθνική οδό σε ευρωπαϊκό κοιμητήριο", όπως είπε χαρακτηριστικά. 



Χρειάζονται στις ημέρες μας τέτοιες "φωνές" που εκφράζουν την λαϊκή βούληση και ΔΕΝ παθαίνουν αφωνία μπροστά στους εκπροσώπους της κεντρικής εξουσίας... 

 

 

Ακούστε το σχετικό ηχητικό με ένα κλικ εδώ. 

 

 

 

Επιστολή "καταπέλτης" εργαζομένων για τις συμπεριφορές της Δημοτικής Αρχής Πύργου!

 

 

 

Δήμος Πύργου: "Ώρες αγωνίας" για την Δημοτική Αρχή;

 

 

 

Φοβερές αποκαλύψεις για τις προσλήψεις στον Δήμο Πύργου από τον Χάρη Μιχαλακόπουλο στο ραδιόφωνο letrinafm.gr

 

 

 

ΗΛΕΙΑ "ΩΡΑ 0"  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου