16/5/21

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση εκθέτει Χρυσοχοϊδη και κυβέρνηση - Γίναμε η Κολομβία των Βαλκανίων;

 

 

 

 

 του Δημήτρη Παπαφώτη

 

 

         "Κολομβία των Βαλκανίων". Αυτόν τον χαρακτηρισμό χρησιμοποίησε μερίδα δημοσιογράφων για να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, για την αδυναμία της να βρει τους δράστες στις μαφιόζικου τύπου εκτελέσεις του δημοσιογράφου Καραϊβάζ και του επιχειρηματία στην Ζάκυνθο. Έχουν δίκιο; 



Όπως όλα δείχνουν δυστυχώς, ναι! Εχθές τα μεσάνυχτα άλλος ένας 58χρονος  εκτελέστηκε στον δρόμο, δίπλα από μια καντίνα μέσα στην Αθήνα... 



Είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν. Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Τα συχνά πλέον μαφιόζικα χτυπήματα μέσα στις πόλεις, δείχνει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά από τα χέρια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ιδίως από τα χέρια του αρμόδιου υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη. 



Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα της Ευρώπης θα είχε παραιτηθεί ή αντικατασταθεί αμέσως. Με την υπόθεση της απόπειρας κατά της ζωής του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου να έχει ...αποσιωπηθεί. 

 

 

Οι δημόσιες δηλώσεις του τελευταίου ότι "ο κύκλος του αίματος δεν έχει κλείσει με την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Καραϊβάζ" αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα και εκθέτουν ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση, μετά και τις τελευταίες δολοφονίες, οι οποίες δυστυχώς, τον επιβεβαίωσαν πανηγυρικά.



Όσο για την σημερινή υπόθεση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές oι δράστες επέβαιναν σε μηχανή. Αφού σταμάτησαν έξω από την καντίνα, πυροβόλησαν απανωτές φορές προς την πλευρά του θύματος το οποίο και εκτέλεσαν. 

 

 

Αμέσως μετά ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν. Το θύμα, που ήταν παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και ψηλά στο λαιμό.




Για να μην ξεχνάμε… ΜΠΡΑΒΟ Παλαιστινίων στον Ερντογάν για την Αγ. Σοφία




SOS από την ΕΛ.ΑΣ: Με αυτό το SMS έκλεψαν 8.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό




Αιφνιδιαστική επιχείρηση «καταβύθισης τουρκικού γεωτρύπανου» για πρώτη φορά - Σενάριο, δυνάμεις, κατάληξη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου