12/5/21

Ολέθρια τα αποτελέσματα της επιλογής Μητσοτάκη για παρατεταμένο και αυστηρό lockdown...

 

 
Με κόκκινο χρώμα (ανεργία άνω του 20%) βρίσκεται μόνο η Ελλάδα! Τραγικά τα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη με το παρατεταμένο και σκληρότερο lockdown στον κόσμο!!!

 

 

«Καμένη γη» είναι η Ελλάδα μετά το lockdown, καθώς χιλιάδες πολίτες έχασαν τη δουλειά τους εν μέσω πανδημίας. 

Όπως αναφέρει η έρευνα του Eurofound πάνω από το 20% των Ελλήνων έχασε την εργασία του εξαιτίας του κυβερνητικού lockdown, ποσοστό που είναι το χειρότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό το 20% είναι επιπλέον άνεργοι, που ήρθαν να προστεθούν σε 

εκείνους που ήδη προϋπήρχαν από την τρομακτική κρίση των Μνημονίων...


Η έρευνα του Eurofound εστιάζει στις επιπτώσεις της πανδημίας στην πρώτη φάση της (άνοιξη του 2020), στην δεύτερη φάση (καλοκαίρι του 2020) και πλέον δημοσιεύονται τα συνολικά αποτελέσματα, τα οποία περιλαμβάνουν την τρίτη φάση (άνοιξη του 2021).

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας λοιπόν, η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ στο ποσοστό όσων απαντούν πως έχασαν την δουλειά τους (από όσους είχαν δουλειά πριν) κατά την διάρκεια της πανδημίας.   



Στην Ελλάδα το ποσοστό ξεπερνάει το 20% ενώ ακολουθεί η Λιθουανία στην δεύτερη θέση και η Ισπανία στην τρίτη θέση. Στον αντίποδα εμφανίζονται το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία (και οι δύο χώρες με ποσοστά κάτω του 5%) και το Βέλγιο (κάτι περισσότερο από 5%).  



Ο μέσος όρος για τις χώρες της ΕΕ (27) είναι κάτι λιγότερο από 10%. Στην τρίτη θέση η Ελλάδα στην ΕΕ στο ποσοστό όσων είδαν τα οικονομικά τους να χειροτερεύουν κατά την διάρκεια της πανδημίας


Το παράδειγμα της "ανοιχτής" Σουηδίας, η οποία αρνήθηκε το σκληρό lockdown, είναι εκεί για να "στοιχειώνει" της "φανφάρες" των "ειδικών" στην Ελλάδα, που σκαρφίστηκαν κάθε είδους αστυνομικό μέτρο για να περιορίσουν τις κατοχυρωμένες από το Σύνταγμα της Ελλάδας ελευθερίες και οδήγησαν την ελληνική κοινωνία σε έναν οικονομικό όλεθρο...


Για όσους αναρωτιούνται, να τους πληροφορήσουμε ότι η Ελλάδα αναλογικά με τον πληθυσμό της είχε πολύ περισσότερους νεκρούς από την Σουηδία η οποία προστάτεψε την κοινωνία της διπλά, διασώζοντας και την οικονομία της.   


Περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικούς πίνακες της οικονομικής μας πανωλεθρίας, μπορείτε να δείτε στην πηγή




Τεράστιο "φιάσκο" στην δομή μεταναστών στην Μυρσίνη(LM) - Την ..."κοπάνησαν" φορείς του κορωνοϊού!




Δήμος Πύργου: "Ώρες αγωνίας" για την Δημοτική Αρχή;  




Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Ποιοι θα έχουν «δεύτερη ευκαιρία» έως την Τετάρτη - Ποιοι απομένει ακόμα να εξοφληθούν




ΕΚΤΑΚΤΟ: Πόλεμος! Οι πτήσεις προς Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ ανακατευθύνονται προς Ελλάδα και Κύπρο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου