5/5/21

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του boreiaileia.blogspot.com για την 24ωρη φύλαξη των μεταναστών

 

 


 του Δημήτρη Παπαφώτη

 

 Το ρεπορτάζ του boreiaileia.blogspot.com επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά. Όσα γράψαμε πριν λίγη ώρα τα δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Μυρσίνης, σχετικά με τις δράσεις που ανέλαβε.  


Διαβάστε τι γράφει προς ενημέρωση των συγχωριανών του. 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 236Α
 
Νεότερη ενημέρωση για το θέμα των προσφύγων .
 
Οι πρόσφυγες , που αναφερθήκαμε στην προηγούμενη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 236 , τελικά έφθασαν στη Δομή Φιλοξενίας προσφύγων της Μυρσίνης , εχθές στις 15:15 με 5 λεωφορεία και 8 περιπολικά της αστυνομίας .
 
Η μεγάλη μας αγωνία πλέον ήταν , από την ώρα της άφιξης , αν θα παραμείνουν εντός της Δομής και να μη κυκλοφορήσει ουδείς εκτός αυτής , λόγω των κρουσμάτων κορονοιού που έχουν ανιχνευθεί στους νέους φιλοξενούμενους.
 
Ως πρόεδρος της κοινότητάς μας, με εργώδεις προσπάθειες ξεκίνησα έναν νέο αγώνα ενημέρωσης όλων, για το κρίσιμο της κατάστασης και την ανάγκη άμεσης επέμβασης .
Εκτός από τον κ. Δήμαρχο του Δήμου μας , τον Διοικητή της Δομής και τους Βουλευτές του Νομού μας , επισκεύθηκα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας και ενημέρωσα την κυρία Εισαγγελέα γραπτώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας .
 
Η γνώμη μου , που την εξέθεσα προς όλους ήταν να υπάρχει φύλαξη του χώρου σε 24ωρη βάση από ιδιωτική εταιρία φύλαξης.
 
Έγινε δεκτή , υπό τον όρο ότι οι υπόλοιπες Δημόσιες Αρχές , Αστυνομία και Λιμενικό δηλώσουν αδυναμία 24ωρης επιτήρησης .
 
Σήμερα η Δομή επιτηρείται, από Αστυνομία και κυρίως Λιμενικό, συνεχώς , γεγονός που προσωπικά διαπίστωσα κατά την επίσκεψή μου στο χώρο . Παρών ήταν και ο Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου του Λιμενικού , που τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσπάθειά του και την διάθεση του προσωπικού . 
 
Ευχαριστώ όλους που κινητοποιήθηκαν και βοήθησαν στην προσπάθειά μας .
Οι συμπολίτες μας δεν πρέπει να ανησυχούν. Υπάρχει, προς το παρόν, επιτήρηση πλήρης . Δεν είμαστε ρατσιστές, ούτε επιθυμούμε να '' φυλακίσουμε '' τους φιλοξενούμενους μέσα στη Δομή . Θα κάνουν λίγο υπομονή , για 14 ημέρες, γιατί σε αντίθετη περίπτωση ο κίνδυνος μετάδοσης της μόλυνσης είναι μεγάλος .




Μπράβο στον πρόεδρο της Κοινότητας Μυρσίνης για την δραστηριότητά του, με την οποία συνέβαλε αποφασιστικά στο να ληφθούν τα παραπάνω μέτρα. 

 

Βέβαια, εμείς στο boreiaileia.blogspot.com έχουμε μια απορία. Ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης τι ακριβώς έκανε; Ποιες δράσεις ανέλαβε; Έχει περάσει μια ολόκληρη ημέρα, ο τόπος βοά και δεν έχει εκδοθεί ούτε μια επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο... 

 

 

 

 Διαβάστε τι είχαμε γράψει 


Νέες καταιγιστικές εξελίξεις για τους 182 μετανάστες στο LM στη Μυρσίνη με 13 επιβεβαιωμένα κρούσματα...

 

 

 

 

 Δείτε πως ξεκίνησε το όλο θέμα

 

Ανησυχία από την άφιξη 182 μεταναστών από την Καλαμάτα στη δομή LM - Οι 13 θετικοί στον κορωνοϊό!  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου