5/3/21

Πακέτο μέτρων 2 δισ. ευρώ για τη στήριξη των επιχειρήσεων τον Απρίλιο

 

 


Τον Απρίλιο αναμένεται να «ανοίξει η αυλαία» για ένα ακόμα πακέτο μέτρων ύψους περίπου 2 δισ. ευρώ, με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων. Παρεμβάσεις οι οποίες σχεδιάζεται να λειτουργήσουν ως «ασπίδα» στις απώλειες που υφίστανται οι επιχειρήσεις λόγω της παράτασης των περιοριστικών μέτρων με άμεσες επιπτώσεις στην λειτουργία τους.

Το επόμενο 10ημέρο εκτιμάται από το οικονομικό επιτελείο ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με την αρμόδια διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής γύρω από τις λεπτομέρειες του προγράμματος επιδότησης παγίων δαπανών, προϋπολογισμού 500 εκατ. ευρώ. 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν θα μετρά μόνο τη μείωση του τζίρου, η οποία με βάση το προσωρινό πλαίσιο κρατικών ενισχύσεων, θα πρέπει να είναι υψηλότερη από 30%, αλλά και το κατά πόσο ζημιώθηκαν οι εταιρίες. Η πρόταση της Αθήνας είναι η κάλυψη να αφορά δαπάνες τύπου ΔΕΚΟ. Παράλληλα, βασικός στόχος του προγράμματος είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας.  


συνέχεια στην πηγή   

 

 

Φοβερές αποκαλύψεις για τις προσλήψεις στον Δήμο Πύργου από τον Χάρη Μιχαλακόπουλο στο ραδιόφωνο letrinafm.gr

 

 

"Τρελός χαμός" στον Δήμο Πύργου με ξαφνικές προσλήψεις χωρίς κοινωνικά κριτήρια! Γιατί ..."έτσι τους αρέσει"!

 

 

Ο Δήμαρχος Πύργου τον Σεπτέμβριο υπέγραφε αποδυναμώνοντας το Τμήμα Μουσειολογίας και σήμερα καλεί σύσκεψη για να το σώσει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου