29/3/21

Επιτέλους! Έρχεται σταδιακή άρση του lockdown

 

 

 

 Τα self test όπως όλα δείχνουν θα ξεκλειδώσουν την αγορά. Η Κυβέρνηση το πήρε απόφαση ότι το lockdown εκτός από αναποτελεσματικό, όπως φώναζαν μήνες τώρα πολλοί επιστήμονες, είναι απολύτως καταστροφικό για την οικονομία μας. 

 

Έτσι, διαρρέουν στον Τύπο πληροφορίες για το πως ακριβώς θα γίνει η άρση του αποκλεισμού στα σπίτια μας. 


Η 5η Απριλίου ωστόσο φαίνεται να κλειδώνει ως η ημερομηνία που προκρίνεται για το πρώτο άνοιγμα.Το λιανεμπόριο και τα σχολεία θα ανοίξουν πρώτα. Η εστίαση θα ακολουθήσει στις 15 Απριλίου, όπως όλα δείχνουν. 

 

Τα ξενοδοχεία, ήδη από αρχές Απριλίου, υποδέχονται και πάλι τουρίστες. Με την  τήρηση βέβαια των προδιαγραφών που έχουν συστήσει οι ειδικοί. 

 

Η κρίσιμη ημέρα για τις αποφάσεις των ειδικών είναι η Τετάρτη 31 Μαρτίου.

 

Στην επόμενη φάση, η κυβέρνηση μελετά το πώς θα επανεκκινήσει η οικονομία με βασικούς άξονες τον τουρισμό και την εστίαση. Τις επόμενες ημέρες θα πέσουν 700 εκατομμύρια σε τουρισμό κι εστίαση και το πακέτο με τα κεφάλαια επανεκκίνησης θα ανακοινωθεί σήμερα Δευτέρα από τον αρμόδιο υπουργό κ. Σκυλακάκη.

 

 

 Διαβάστε με ένα κλικ στους παρακάτω τίτλους άλλα άρθρα μας

 

 

(video) "Όσοι εμβολιαστούν μπορεί να κολλήσουν τους άλλους", υποστηρίζουν στην Μ. Βρετανία - "Φοράτε μάσκες και μετά το εμβόλιο"

 

 

(video) Ανοίγουν τα ξενοδοχεία για τους εμβολιασμένους Ισραηλινούς αρχές Απριλίου σε Ελλάδα και Κύπρο

 

 

Κορωνοϊός: Παταγώδης η αποτυχία του αυστηρού lockdown, όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί στην Πάτρα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου