25/2/21

"Τρελός χαμός" στον Δήμο Πύργου με ξαφνικές προσλήψεις χωρίς κοινωνικά κριτήρια! Γιατί ..."έτσι τους αρέσει"!

 Αναβρασμός στους δημότες Πύργου για το νέο "φάουλ" της Δημοτικής Αρχής. 

 


του Δημήτρη Παπαφώτη

Τι συμβαίνει με τις προσλήψεις 4μηνων και 8μηνων στον Δήμο Πύργου; Με ποια κριτήρια πραγματοποιούνται; Γιατί τόσο μικρό χρονικό περιθώριο, μόλις δύο ημερών(!!!) στους ενδιαφερόμενους για να δηλώσουν συμμετοχή; Είναι εικόνα αυτή σύγχρονου ευρωπαϊκού δήμου; Αυτά τα ερωτήματα αλλά και άλλα πολλά βασανίζουν την σκέψη των δημοτών του Πύργου. 

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν, καθώς η δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ασκείται η εξουσία από την Δημοτική Αρχή Πύργου έχει αρχίσει και επικρατεί σε όλο και περισσότερους δημότες.

Μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για απευθείας αναθέσεις αλλά και για προσκλήσεις ενδιαφέροντος που τελικά μόνο ένας είναι εμπρόθεσμος, ο οποίος κερδίζει την δουλειά και τυγχάνει να έχει σχέση με κάποιον άμισθο σύμβουλο του Δημάρχου Πύργου! 

Νεότερη Ενημέρωση (upd 4 / 3 / 2021) Τα ονόματα δημοσιεύτηκαν και επιβεβαιώθηκαν πλήρως εκείνοι που υποστήριζαν ότι προσλήφθηκαν φίλοι και συγγενείς της Δημαρχιακής Αρχής και των στενών συνεργατών της.

 

Διαβάστε και τα παρακάτω δημοσιεύματα

Καταιγιστικός ο δημοσιογράφος Νίκος Λώλος δίνει αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο! 


"Χαμός" και πάλι στον δήμο Πύργου! Στάθης Καννής: "Ξεσκεπάστηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η απάτη για το έργο του 1.404.000ευρώ"  


Κερδίζουν τις εντυπώσεις Ε.Σ.Η. και Γ. Μαραγκός με την προσφορά για e-shop που πέτυχαν για τα μέλη τους - Δωρεάν υπολογιστής και 0 έξοδα φακέλου! 


Συνταρακτική αποκάλυψη Νίκου Λώλου για υπογραφή του Δημάρχου Πύργου που αποδυνάμωσε το Τμήμα Μουσειολογίας! Γιατί σιωπά η Δημοτική Αρχή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου