31/3/21

(Φωτογραφίες) Φωνή διαμαρτυρίας των ΑμεΑ για τα απαράδεκτα νέα πεζοδρόμια στην Αμαλιάδα!

 


 

Την οργισμένη διαμαρτυρία των ΑμεΑ έχουν προκαλέσει τα νέα πεζοδρόμια που κατασκευάζονται στην Αμαλιάδα, σύμφωνα με δημοσίευση του Σωματείου Παραπληγικών. 

 

Σύμφωνα με την δημοσίευση τα νέα πεζοδρόμια όχι μόνο δεν έχουν εύκολη πρόσβαση για τα ΑμεΑ αλλά οι οδηγοί τυφλών κατευθύνουν επάνω σε ...δέντρα!!! 

 

Διαβάστε την διαμαρτυρία που ακολουθεί, ακριβώς όπως δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

 Η απόλυτη ξεφτίλα του Δήμου Αμαλιάδας φτιάχνουν καινούργια πεζοδρόμια στην Αμαλιάδα και δεν έχουνε ράμπες για ανθρώπους με αναπηρία σωστές και επίσης οι οδηγοί τυφλών πέφτουν πάνω σε δέντρα και σε κολώνες για άλλη μία φορά ο Δήμος Αμαλιάδας δε κάνει τίποτα για τους ανθρώπους με αναπηρία 

 

Όσο αφορά τα παλιά πεζοδρόμια αλλά από ότι βλέπουμε και στα καινούργια πεζοδρόμια δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις που πρέπει για τους ανθρώπους με αναπηρία ανθρώπους με αμαξίδιο ανθρώπους τυφλούς που δεν τους δίνουν τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουν στην πόλη τους Αίσχος. 

 

Ο μόνος άνθρωπος που νοιάστηκε για τους ανθρώπους με αναπηρία είναι ο κύριος Φουντάς ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας αλλά δυστυχώς παραιτήθηκε ακόμη και τα λίγα που γίνονταν λόγω που νοιαζόταν ο κύριος Φουντάς πλέον τώρα δεν γίνεται τίποτα έναν άνθρωπο είχαμε να μπορούμε να μας βοηθήσει και να συνεννοηθούμε αλλά ακόμη και αυτός δεν άντεξε τα αίσχη του Δήμου Αμαλιάδας.

 

 

Στο boreiaileia.blogspot.com θα περιμένουμε την έμπρακτη απάντηση του δήμου Ήλιδας, με την διόρθωση των λαθών εκείνων που δυσκολεύουν την ζωή των συμπολιτών μας ΑμεΑ. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που ακολουθούν. 

 

 
Χωρίς ράμπα πρόσβασης!!! 


 

 
Ντροπή!!!

 

 


 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου