27/3/21

Φωτιά & Επεισόδια στο στρατόπεδο Κορίνθου - Άραγε τέτοια φαινόμενα θα δούμε και στην Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης;

 

 

 

Φωτογραφεία αρχείου από επεισόδια μεταναστών - Αστυνομίας




Σοβαρά επεισόδια εδώ και λίγα λεπτά στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Κορίνθου, όπου μέχρι κι αυτή την ώρα, οι μετανάστες, σύμφωνα με τo korinthosnews.gr, που ζουν εντός των δομών του στρατοπέδου, έχουν βάλει φωτιά σε στρώματα και πετούν πέτρες  στους αστυνομικούς και πυροσβέστες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 


Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όταν ένας νεαρός μετανάστης έθεσε τέλος στη ζωή του, εντός του Κέντρου στην Κόρινθο. Οι περισσότεροι από τους 800 μετανάστες που βρίσκονταν εκεί, μετά την εξέλιξη εξεγέρθηκαν, ανάβοντας φωτιές και σπάζοντας διάφορα αντικείμενα.


Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την άμεση καταστολή του φαινομένου.

 

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ένταση αποκλιμακώθηκε και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί άλλοι τραυματισμοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές μέσα στο Κέντρο και διενεργείται έρευνα για να βρεθούν τα άτομα που τις προκάλεσαν.

 

Έντονος προβληματισμός επικρατεί για την αύξηση του αριθμού αραβόφωνων μεταναστών, που ετοιμάζουν οι αρμόδιες αρχές στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης. 

 

Άραγε θα αυξηθεί ο αριθμός των φιλοξενούμενων σε τέτοιο βαθμό, όπου θα γίνουμε μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών, στο μέχρι τώρα ήσυχο χώρο του LM;


Το boreiaileia.blogspot.com θα έχει σύντομα αφιέρωμα στην υπόθεση της Μυρσίνης καθώς το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη και "περίεργες" πληροφορίες έρχονται σε γνώση μας για την ..."εμπλοκή" τοπικών "παραγόντων" στο μέλλον της δομής φιλοξενίας...

 πηγές εδώ και εδώ

 

 

 Διαβάστε με ένα κλικ στον τίτλο το ακόλουθο άρθρο 


(video) "Όσοι εμβολιαστούν μπορεί να κολλήσουν τους άλλους", υποστηρίζουν στην Μ. Βρετανία - "Φοράτε μάσκες και μετά το εμβόλιο"  



(video) Ανοίγουν τα ξενοδοχεία για τους εμβολιασμένους Ισραηλινούς αρχές Απριλίου σε Ελλάδα και Κύπρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου