1/2/22

Μεγάλη εξαγορά στην Πάτρα από την facebook (meta)

 

Οι κύριοι Τσαφλίδης και Κοκκίνης ιδρυτές της Accusonus

 

 H  Meta Platforms, η μητρική εταιρεία της δημοφιλούς πλατφόρμας social media, Facebook. πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες να εξαγοράσει την ελληνική εταιρία Accusonus.  

Η συγκεκριμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού επεξεργασίας ήχου, που έχει ως βάση της την πόλη της Πάτρας.

 

Η συμφωνία θα είναι κοντά στα 100 εκατ. ευρώ και θα αφορά το σύνολο των μετοχών της εταιρείας που ίδρυσαν οι κ.κ. Αλέξανδρος Τσιλφίδης, Ηλίας Κοκκίνης και Μιχάλης Τζάννες. Σε αυτή δε έχουν εισέλθει μετοχικά αρκετά venture capitals σε δύο γύρους χρηματοδότησης, όπως το Venture Friends, η Big Pi Ventures και η IQbility.

 

Η Accusonus Inc είναι από τις πρώτες εταιρείες που ανέπτυξαν προϊόντα μηχανικής μάθησης (Machine Learning) στην αγορά λογισμικού επεξεργασίας ήχου και πλέον έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων λογισμικού για την επισκευή ήχου και την παραγωγή μουσικής.

 

Την εταιρεία ίδρυσαν το 2013 ο Αλέξανδρος Τσιλφίδης και ο Ηλίας Κοκκίνης  με αφετηρία την αγάπη τους για τη μουσική τεχνολογία και τον ήχο. Αφού φοίτησαν και οι δύο στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Πάτρα, απέκτησαν PhDs στην Επεξεργασία Σημάτων Ήχου και εργάστηκαν ως ερευνητές.

 

 Οι εποχή έχει αλλάξει και είναι πλέον ψηφιακή. Το ερώτημα για την Ελλάδα είναι εάν θα σοβαρευτούμε ως κοινωνία και ως κράτος ή θα χάσουμε και αυτό το τρένο; 

 

 

 με πληροφορίες από την πηγή

 

 


Πολιτικό "χαστούκι" Καννή σε Αργυρόπουλο - Απάντηση "κόλαφος" στο πολιτικό αφήγημα της Δημοτικής Αρχής




(video) Μιχαλακόπουλος: "Γιατί προσέφυγα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση"

 


 

Αναλυτικά οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ έως 4 Φεβρουαρίου

 

 

 

Νέα δημοσκόπηση: Βουτιά στα ποσοστά αυτών των κομμάτων Ποια η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

Κόντρα Γεραπετρίτη – Σκουρλέτη για Φουρθιώτη: “Δεν έχω κάτι να κρύψω” – “Παραιτηθείτε” (Βίντεο)

 

 

 

Πόλεμος" στα Ίμια - Προκαλεί η Τουρκία με NAVTEX στο Καστελόριζο και ξεκινά άσκηση με πραγματικά πυρά!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου