6/2/22

Καλάβρυτα: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι τρεις αναρριχητές



 

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι τρεις αναρριχητές τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμού το βράδυ του Σαββάτου. 

 

Χθες σήμανε συναγερμός στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και στις αρμόδιες υπηρεσίες αφού από το βράδυ του Σαββάτου αγνοούνται οι 3 χιονοδρόμοι – χειμερινοί αναρριχητές

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, οι τρεις άντρες, ηλικίας από 50 έως 55 ετών κάτοικοι Πάτρας, έμπειροι στην χειμερινή αναρρίχηση και χιονοδρομία ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από την Στύγα που εθεάθησαν τελευταία φορά θα πήγαιναν προς την περιοχή της «μαυρολίμνης».

 

Το Χιονοδρομικό Κέντρο αναζήτησε τους δύο άντρες αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά τα συνεχή τηλεφωνήματα προς το κινητό που είχαν δώσει, χτυπούσε χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

 

Με το πρώτο φως της ημέρας οι δυνάμεις που επιχειρούσαν ενισχύθηκαν επικεντρώνοντας στην περιοχή από «μαυρολίμνη» έως Ύδατα της Στυγός. Από νωρίς το πρωί τα συνεργεία διάσωσης και οι χιονοδρόμοι του χιονοδρομικού κέντρου προσπαθούσαν με drone αλλά και με επίγιες προσπάθειες να εντοπίσουν τους τρεις αγνοούμενους.

 

 


Ράμπες για ΑμεΑ στον Πύργο - Ανακοίνωση "ράπισμα" Μιχαλακόπουλου στους Αργυρόπουλο & Αντωνακόπουλο

 

 

 

Δελτίο Τύπου "Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου": (Επινιγήκαμε) στα έργα..όχι άλλο σώσιμο..

 

 

 

Πύργος: Οι απόστρατοι αξιωματικοί δικαιούνται το σεβασμό μας

 

 


Δήμαρχε Γιάννη Λέντζα γιατί σιωπάτε για τα φωτοβολταϊκά στα παραλίμνια;

 

 


ΈΚΤΑΚΤΟ: Εκλογές τον Σεπτέμβριο; Κύκλοι της Κομισιόν πιέζουν για τεχνοκρατική κυβέρνηση στην Αθήνα

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου