6/6/20

"Θαύμα" στο ρέμα του Βροντού;

Έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας;



Απίστευτο;



Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για ένα ανεξήγητο φαινόμενο που συμβαίνει στο ρέμα του Βροντού, στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών στη βόρεια Ηλεία!



 Μήπως πρόκειται για "θαύμα"; Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε να σας απαντήσουμε καθώς το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Τι συμβαίνει λοιπόν; 



Θυμόσαστε τα γκριζόμαυρα νερά που κυλούσαν στο ρέμα του Βροντού; Εκείνα που συχνά επέπλεαν επάνω τους σχηματισμοί σαν σαπουνάδα και μύριζαν αφόρητα; 



Δεν υπάρχουν πλέον!!! Μάλιστα. Όπως το διαβάσατε. Το νερό στο ρέμα του Βροντού κυλάει καθαρό μετά από πολλά χρόνια! 



Απίστευτο δεν είναι; Και όμως. Είναι αλήθεια. Όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών και της γύρω περιοχής τα νερά ξαφνικά καθάρισαν κάπου κοντά στο τέλος Απριλίου. 



Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχει παίξει ρόλο αλλά εμείς θα αναφέρουμε ότι στις 22 Απριλίου είχαμε κάνει ρεπορτάζ στο ρέμα Βροντού και είχαμε δείξει την απαράδεκτη κατάσταση των νερών και της δυσοσμίας τους. 



Μάλιστα είχαμε αναρωτηθεί εάν υπάρχει προϊστάμενος στο τμήμα περιβάλλοντος. Και ξαφνικά, την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε ένα κλιμάκιο για αυτοψία!!! Απίστευτο και αυτό αλλά είναι αλήθεια. 



Το γράψαμε σε άλλο άρθρο μας στις 23 Απριλίου. Ακολούθησε ακόμη ένα στις 26 Απριλίου.



Επαναλαμβάνουμε, είμαστε βέβαιοι ότι αυτά είναι άσχετα με το ανεξήγητο φαινόμενο της ξαφνικής κρυστάλλινης διαύγειας των νερών του Βροντού για περισσότερο από έναν μήνα τώρα. 



Μετά από τόσα πολλά χρόνια...  


Το boreiaileia.blogspot.com ζητά τη βοήθειά σας για να εξηγηθεί το ...ανεξήγητο αυτό φαινόμενο. Δεχόμαστε ακόμη και τη μεταφυσική εξήγηση. Θα περιμένουμε εναγωνίως τις ιδέες σας.  



Διαβάστε με χρονολογική σειρά τα άρθρα που σας προαναφέραμε 














Μάθετε για ποιο λόγο φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου