17/6/20

Άτακτη υποχώρηση Αντωνακόπουλου στο "χαράτσι" Ερύμανθου εχθές!

Δικαιωμένος από τις εξελίξεις στο Δ.Σ. του Πύργου, δήλωσε ο κ. Νικολούτσος!  



Σε κατάργηση του "χαρατσιού" μετά τη διετία υποχρεώθηκε ο Δήμαρχος αντί για την τετραετή παραμονή του... 


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για τις εξελίξεις που είχαμε εχθές αργά το βράδυ στο πολυσυζητημένο θέμα του "τέλους Ερύμανθου" ή όπως είναι γνωστό στους περισσότερους σαν "χαράτσι" Ερύμανθου. 


Η πρόταση που επισήμως θα έθετε για ψηφοφορία ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος και ήταν γραμμένη στα επίσημα έγγραφα, ήταν για άλλα τέσσερα χρόνια "χαράτσι" 3 ευρώ. 


Την τελευταία στιγμή όμως, υποχώρησε. Προφορικά κατέθεσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. Πύργου την ακόλουθη πρόταση. 



Για ένα ακόμη χρόνο θα παραμείνει το τέλος στα 3 ευρώ. Για το επόμενο ημερολογιακό έτος θα μειωθεί στο 1,5 ευρώ. Μετά τον Ιούνιο του 2022 δηλαδή, θα καταργηθεί εντελώς.  



Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τους περισσότερους. Κατόπιν υπόδειξης της αντιπολίτευσης προστέθηκε ο όρος να μην υπάρξει άλλη αύξηση στο σύνολο των λογαριασμών που θα εκδοθούν ύστερα από τον Ιούνιο του 2022. 



Υπήρξε δηλαδή ο φόβος, ότι δια της ..."πλαγίας οδού" θα μπορούσε να μετακυλίσει το ποσό των τριών ευρώ και πάλι στον καταναλωτή. 


 Ο κ. Νικολούτσος, δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει ότι δικαιώνεται (με αυτήν την απότομη μεταστροφή του Δημάρχου) η πολιτική του επιλογή.  



Να επιμείνει δηλαδή η συνεδρίαση να γίνει όπως και πριν τα μέτρα του κορονοϊού και όχι "δια περιφοράς" όπως επιθυμούσε ο κ. Τάκης Αντωνακόπουλος.



Βέβαια, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η ...μεταστροφή αυτή για το "χαράτσι",  ακολούθησε χρονικά την καταψήφιση της αιφνιδιαστικής πρότασης του Δημάρχου για δημιουργία Δομής Φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο του Πύργου...  


 
Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο κ. Τάκης Αντωνακόπουλος και πάλι είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς στις 24 Μαΐου να ψηφιστεί η τετράχρονη παραμονή του "τέλους Ερύμανθου"...  



Το boreiaileia.blogspot.com σας ευχαριστεί που το διαβάζετε. Συνεχίστε για να μαθαίνετε τι ακριβώς γίνεται στον τόπο μας, την Ηλεία.



 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας από τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ Πύργου





"Κακός χαμός" στον Πύργο! Απόλυτος αιφνιδιασμός από Τάκη Αντωνακόπουλο και πολιτική πανωλεθρία!





Πανικός στον Πύργο! Μπαράζ νέων αποκαλύψεων από τον Χάρη Μιχαλακόπουλο.






 

Διαβάστε το άρθρο που γράψαμε, όταν είχε αποτύχει η πρώτη προσπάθεια Αντωνακόπουλου να επιβάλλει για άλλη μια τετραετία το "χαράτσι Ερύμανθου" με ένα κλικ  

Πάλι χωρίς νερό ο Πύργος και ο κ. Αντωνακόπουλος επιμένει στο "χαράτσι Ερύμανθου"!  





Και κάποια άλλα επίκαιρα... 


Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους με απειλές θανάτου εναντίον του δικηγόρου Γιώργου Κατσαμπέρη;



FARGECO - Απάντηση "καταπέλτης" του Βασίλη Γιαννόπουλου!



FARGECO - Νέο επεισόδιο στην υπόθεση, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας!



Αποκλειστικό! Σφραγίστηκε το εργοστάσιο της FARGECO HELLAS ΕΠΕ στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών!




Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου