17/6/20

ΣΟΚ στον Πύργο!!! Ποιος θα μπεί στη φυλακή; "Τορπίλη" αποκαλύψεων από Χάρη Μιχαλακόπουλο.

Επίσημο ερώτημα Μιχαλακόπουλου: "Υπήρξαν Διοικήσεις που δεν εισέπρατταν ΦΠΑ";;;  



 
Πολιτικό "σεισμό" στην Ηλεία πρόκειται να δημιουργήσει η "τορπίλη αποκαλύψεων" που εξαπέλυσε εχθές, με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο Χάρης Μιχαλακόπουλος!


του Δημήτρη Παπαφώτη 

Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για τις τρομερές και άκρως εντυπωσιακές αποκαλύψεις για πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, στις οποίες προχώρησε εχθές ο, πολύ καλά διαβασμένος και ενημερωμένος στο θέμα του Ερύμανθου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αναγένεσις στον δήμο Πύργου" Χάρης Μιχαλακόπουλος. 



Στη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, μετά την απόρριψη της αιφνιδιαστικής πρότασης Αντωνακόπουλου για εγκατάσταση ανοικτής δομής μεταναστών στο κέντρο της πόλης του Πύργου ( για την οποία σας ενημερώσαμε αναλυτικά σε προηγούμενη αποκλειστική δημοσίευσή μας) ήρθε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για πολιτικές αλλά κυρίως για ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων του Πύργου!  



Τις αποκαλύψεις έκανε ο κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος με την μορφή ερωτήσεων προς τον Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο "Ερύμανθος", ο οποίος ήταν το κυρίως θέμα ημερήσιας διάταξης με την πρόταση για παράταση στο "χαράτσι Ερύμανθου" των 3 ευρώ.  



Εκεί λοιπόν, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου"  ρώτησε επισήμως και ζήτησε αφού διερευνηθεί να απαντηθεί "εάν υπήρξαν Διοικήσεις οι οποίες δεν έκοβαν τιμολόγια" και "εάν υπήρξαν Διοικήσεις οι οποίες δεν εισέπρατταν ΦΠΑ και πολύ περισσότερο ΔΕΝ απέδιδαν ΦΠΑ ως όφειλαν"!!!



Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώνει για τη συνέχεια των αποκαλύψεων Χάρη Μιχαλακόπουλου, οι οποίες αναμένονται συγκλονιστικές και καταιγιστικές...  Συνεχίστε να επισκέπτεστε το blog της βόρειας Ηλείας για να γνωρίζετε τι συμβαίνει στον τόπο μας, την Ηλεία.


 

 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 














Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου