24/6/20

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Ξεκινά επιτέλους, η αντικατάσταση του αμιάντου...

...από το δίκτυο ύδρευσης! 


 
Το πανέμορφο χωριό του Κάστρου παραμελήθηκε τα προηγούμενα χρόνια...


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει ότι ξεκινά επιτέλους να υλοποιείται ένα από τα παλαιότερα αιτήματα των κατοίκων του πανέμορφου χωριού, του Κάστρου. Μετά από  καθυστέρηση πολλών ετών η νέα Δημοτική Αρχή του Γιάννη Λέντζα φαίνεται να υλοποιεί την προεκλογική της υπόσχεση!  



Φτάσαμε στα μέσα του 2020 για να γίνει το αυτονόητο! Να μην πίνουν οι άνθρωποι νερό από σωλήνες αμιάντου! 



Εχθές, επισκέφθηκε το χωριό ο εργολάβος, που έχει αναλάβει το έργο. Από την άλλη Δευτέρα ξεκινούν οι σκαπτικές εργασίες. 



Επίσης, μαζί με τα έργα της αντικατάστασης θα πραγματοποιηθούν και εκείνα της σύνδεσης μιας νέας γεώτρησης με το δίκτυο, ώστε να μην λείψει το νερό φέτος το καλοκαίρι. 



Να αποφύγουν δηλαδή οι Καστρινοί  και οι επισκέπτες τους, να ζήσουν εκείνες τις τραγικές καταστάσεις που βίωσαν επί Δημοτικής Αρχής του κ. Ναμπίλ Μοράντ, να μην υπάρχει ούτε σταγόνα νερό για πολλές ημέρες μέσα στο καλοκαίρι...  



Βέβαια, αυτά τα απολύτως αναγκαία και απαραίτητα δεν είναι αρκετά. Δυστυχώς, δεν φτάνουν για να εγγυηθούν στους Καστρινούς ότι δεν θα υπάρξουν ημέρες που θα βγαίνει λασπόνερο από τις βρύσες τους, όπως συχνά γινόταν την εποχή της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.



Για αυτό υπάρχει μέριμνα για νέα έργα, τα οποία θα ανακοινωθούν αργότερα, ώστε να δοθεί μια και καλή λύση στο πρόβλημα.   



Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώνει για το θέμα. Το ζήτημα της ύδρευσης αλλά και της άρδευσης σε ολόκληρο τον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης (Βουπρασία) είναι αποφασιστικής σημασίας για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία. 




Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας  













Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου