18/2/22

Απίστευτο; Υπάρχει Αντιδήμαρχος στην Ηλεία που πληρώνει από την τσέπη του!!!

 


 Διπλή είδηση απ΄την Αμαλιάδα και τον Δήμο Ήλιδας. Υπάρχει Αντιδήμαρχος στην Ηλεία που πληρώνει από την τσέπη του για μελέτες, ώστε να γίνουν έργα στον τόπο του!


Το όνομά του; Θανάσης Γεωργόπουλος. Είναι ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής, Τουριστικής Ανάπτυξης & Απασχόλησης στον Δήμο Ήλιδας. Είναι πολύ γνωστός κτηνίατρος στην Αμαλιάδα και ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση μόλις στις εκλογές του Μαίου 2019. 


Αυτή είναι η πρώτη είδηση. Η δεύτερη είναι πως υπήρχε μελέτη και σχέδιο για την ίδρυση μιας Γεωργικής Σχολής στην Αμαλιάδα η οποία να λειτουργεί παράλληλα με το Πανεπιστημιακό Τμήμα και να το συμπληρώνει αλλά όχι να το αντικαταστήσει!



Ο κ. Θανάσης Γεωργόπουλος γνωστός κτηνίατρος στην Αμαλιάδα και Αντιδήμαρχος Αγροτικής, Τουριστικής Ανάπτυξης & Απασχόλησης Δήμου Ήλιδας



Η σχετική μελέτη είχε εκπονηθεί από μελετητικό γραφείο το οποίο είχε πληρωθεί από τον κ. Θ. Γεωργόπουλο. Όλα αυτά πριν τις εκλογές του Μαίου 2019. 


Όπως λένε οι πληροφορίες μας, ο Αντιδήμαρχος έχει την πεποίθηση ότι μόνο εάν υπάρξουν οι σωστές υποδομές στην κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί να πάει μπροστά ο τομέας της πρωτογενούς παραγωγής στον τόπο μας και ακόμη περισσότερο στον Ηλειακό Κάμπο.


Για αυτό θεωρούσε επιβεβλημένη την παράλληλη λειτουργία με το Πανεπιστημιακό Τμήμα μια Γεωργική Σχολή υψηλού κύρους. Ήρθε σε επικοινωνία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και παρουσίασε μια εμπεριστατωμένη μελέτη ώστε να τον αντιμετωπίσουν σοβαρά από την πλευρά του Οργανισμού. 

 

Η συγκεκριμένη μελέτη, συνυπολογίζοντας τα ιδιαίτερα στοιχεία της περιοχής μας αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν τις είδη υπάρχουσες και λειτουργούσες Γεωργικές Σχολές στην Ελλάδα, πρότεινε η Σχολή της Αμαλιάδας να έχει δύο κατευθύνσεις. 

 

Την λειτουργία Θερμοκηπιακών μονάδων και την Μεταποίηση & Συσκευασία των αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην Ηλεία.

 

 Οι συζητήσεις προχώρησαν σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο αλλά όλα "πάγωσαν" επειδή άλλαξε η διοίκηση του Οργανισμού από την καινούργια Κυβέρνηση που ανέλαβε μετά τις εκλογές του Ιουλίου 2019. 

 

Ο κ. Γεωργόπουλος συνέχισε τις επαφές με τη νέα διοίκηση αλλά η έντονη φημολογία ότι η νέα διοίκηση στο υπουργείο Παιδείας επιθυμούσε την κατάργηση των Πανεπιστημιακών Τμημάτων από την Ηλεία έβαλε και πάλι "πάγο" στις προσπάθειες. 

 

Υπήρξε ο φόβος πως θα αποδυναμωνόταν το επιχείρημα για την παραμονή του Πανεπιστημιακού Τμήματος εάν υπήρχε ταυτόχρονη διεκδίκηση για ίδρυση και Γεωργικής Σχολής στην Αμαλιάδα. 

 

Και αυτό επειδή από εκείνο το χρονικό διάστημα και μετά υπήρχε ισχυρή υποψία πως η απόφαση για το κλείσιμο του Τμήματος ήταν ειλημμένη και απλώς στο Υπουργείο έψαχναν το πρόσχημα... 

 

Αυτό που τελικά συνέβη... Το Πανεπιστημιακό Τμήμα φεύγει για πάντα από την Ηλεία και σαν "χρυσό χάπι" θα ιδρυθεί ένα εκπαιδευτικό σχήμα που θα έχει ...κάποια σχέση με την αγροτική παραγωγή αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα άλλο συγκεκριμένο.

 

 Το θέμα το έφερε στην επικαιρότητα η τοπική εφημερίδα της Αμαλιάδας "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" στο χθεσινό της φύλο και στο boreiaileia.blogspot.com θεωρούμε ότι αυτή η ιστορία πρέπει να γίνει γνωστή σε όλους τους Ηλείους.

 

 


«Φιμώνει» τους διαφωνούντες ο Κ.Μητσοτάκης: Διεγράφη από τη ΝΔ ο ευρωβουλευτής Γ.Κύρτσος που «πυροβολούσε» την κυβέρνηση



 

pronews: "Προς επική ήττα η ΝΔ: Δίνει αγώνα για το... 20% - Δημοσκόπηση μεγάλης δυτικής πρεσβείας"  



Απίστευτη κομπίνα με την ΔΕΗ: Πρώτα πήραν δάνειο 1,6 δισ. με υποθήκη τα εργοστάσια λιγνίτη - Μετά τα έκλεισαν - Μετά την πούλησαν!





"Βόμβα" από Δανία: «Δεν χρειάζεται να εμβολιάσουμε άλλους - Τελείωσε η πανδημία» 

 

 


EKTAKTO - Συνελήφθη ο Μ.Φουρθιώτης - Είχε προαναγγείλει «ροζ» βίντεο με υπουργούς της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη





Ένα μήνα στον πάγο η αγορά του ελαιολάδου, στην αναμονή οι ελαιοπαραγωγοί

 

 




Σε απεργία οι υπάλληλοι του Δήμου Πύργου – Τι καταλογίζουν αγανακτισμένοι εργαζόμενοι στο Δήμαρχο





(φωτογραφίες) Σύνταγμα: Μεγάλη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού - Χιλιάδες κόσμου 

 

 


Θεσσαλονίκη: 12 μαθήτριες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητές τους 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου