14/7/21

Δήμος Πύργου - Υπάρχει ζήτημα ασφαλείας εργαζομένων στην πυρασφάλεια; Πολύ σοβαρές καταγγελίες Μιχαλακόπουλου!

 

 

 

 

           Τι συμβαίνει με τις προσλήψεις των 18 υπαλλήλων από τον Δήμο Πύργου ως Εργάτες Πυρασφάλειας; Σήμερα, ο επικεφαλής της δημοτικές παράταξης "Αναγένεσις στον δήμο Πύργου" κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος  κατέθεσε επίσημα το ερώτημα για το εάν οι συγκεκριμένοι προσληφθέντες υπάλληλοι διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση για την πυρόσβεση. 

 

 

          Εάν δεν το διαθέτουν, αλήθεια, με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι προσληφθέντες; Έχουν εργαστεί ξανά για τον Δήμο Πύργου και εάν ναι, σε ποια θέση; 



Του Εργάτη Πυρόσβεσης; Ή μήπως κάπου αλλού; Το θέμα όπως όλοι καταλαβαίνουν έχει μεγάλη ..."ουρά" και θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε.

 

 Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε ο κ. Μιχαλακόπουλος

 

 

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

 

ΠΡΟΣ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ-ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΑΝΤ/ΧΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΑΝΤ/ΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

ΚΟΙΝ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ/ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ/ΖΑΧΑΡΩΣ

 

ΘΕΜΑ: Ασφάλεια εργαζομένων

 

Με αφορμή τις νέες προσλήψεις 4μηνης σύμβασης στο Δήμο Πύργου με αιτιολογία ΥΒ 16 ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (18 ΑΤΟΜΑ) , παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε πόσα από αυτά τα άτομα έχουν το προβλεπόμενο χαρτί πιστοποίησης. 

 

Επίσης πόσα από τα ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ εμπλεκόμενα άτομα στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ έχουν επίσης το ίδιο χαρτί. Επειδή η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη για πυρκαγιές, θεωρούμε αυτονόητο για την άμεση απάντησή σας. Η ασφάλεια του προσωπικού και η νομιμότητα δεν χωρά καθυστερήσεις. 

 

Είναι γνωστό ότι άτομα που δεν έχουν την πιστοποίηση, ΔΕΝ μπορούν να δουλέψουν ως πυροπροστασία και ΔΕΝ μπορούν να είναι στα πυροσβεστικά οχήματα. Προφανώς ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα σε δάσος για προληπτικούς καθαρισμούς, γιατί αυτό είναι δουλειά αποκλειστικά του Δασαρχείου. Με αίσθημα ευθύνης πράξετε τα δέοντα. Δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε πως βγαίνουν οι λίστες από τον αρμόδιο κρατικό φορέα και με τι δικαιολογητικά (και εάν τηρείται η σειρά) κρίνετε ο καθένας ότι είναι κατάλληλος για την ειδικότητα που προσλαμβάνεται.

 

 

 

 

 

 

Σοκ στην Αμαλιάδα! "Φωτιά και λάβρα" οι καταγγελίες Τσαούση στο letrina fm για "έκθεση σε κίνδυνο ασθενών" - "Μικροπολιτική" στην πλάτη στων ασθενών;

 

 

 

 

Ο Πάνος Αποστολόπουλος στον δημοσιογράφο Δ. Παπαφώτη αποκαλύπτει το τι συμβαίνει στο Κατάκολο (letrina fm)

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου