29/7/21

Αποκλειστικό από τον LETRINA FM - Τους ..."έπεσαν τα αυτιά"!!!

 Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων την Δευτέρα στην 6η ΥΠΕ

 

 

 
Ο κ. Σωκράτης Σωτηρόπουλος Πρόεδρος των εργαζομένων Ν/Σ Αμαλιάδας, που έκανε τις αποκλειστικές δηλώσεις στον letrinafm.gr

 

 

 

                 Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Ακούστηκε στον "αέρα" του letrinafm,gr και συγκεκριμένα στην εκπομπή "ΛΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ" που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαφώτης



Το κατήγγειλε ο κ. Σωκράτης Σωτηρόπουλος, Πρόεδρος των Εργαζομένων του Ν/Σ Αμαλιάδας, ο οποίος μόλις είχε εξέλθει από το γραφείο της Διοίκησης.

 

 

Η Διοικήτρια του νοσοκομείου δήλωσε σε αντιπροσωπεία των εργαζομένων, που την επισκέφτηκε σήμερα για να ζητήσουν λύση στο φαινόμενο υπολειτουργίας του Νοσοκομείου, ότι "είναι υπερήφανη" από τον τρόπο που λειτουργεί το νοσοκομείο!!!  



Ναι! Η κυρία Διοικήτρια αναφέρεται στο ίδιο νοσοκομείο που έχουν απαγορευτεί τα χειρουργεία. 

 

 

Ναι! Αναφέρεται στο ίδιο νοσοκομείο που λείπουν σχεδόν όλες οι βασικές ειδικότητες ιατρών για να λειτουργήσει, όπως πρέπει να λειτουργεί ένα νοσοκομείο, το οποίο εξυπηρετεί υγειονομικά ολόκληρο τον κάμπο της Ηλείας.



Ναι! Αναφέρεται στο νοσοκομείο, το οποίο λειτουργεί αυτήν την περίοδο ουσιαστικά, ως εμβολιαστικό κέντρο!


 

          Και εάν αναρωτιέστε πως αντέδρασαν οι εργαζόμενοι σε αυτήν την δήλωση της κυρίας Διοικήτριας, την απάντηση την έδωσε ο κ. Σωτηρόπουλος. Την χειροκρότησαν! 



Και πολύ καλά έκαναν! Αφού τους ..."τρολάρησε" με τέτοια δήλωση εκείνοι ανταπέδωσαν με ακόμη μεγαλύτερο "τρολάρισμα".



Η άλλη αποκλειστική είδηση που είπε ο κ. Σωτηρόπουλος ήταν ότι την Δευτέρα 2 Αυγούστου εργαζόμενοι από νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας θα συναντηθούν για να διαμαρτυρηθούν έξω από την πύλη της 6ης ΥΠΕ στις 11.00 το πρωί.


 

 

 

 

Γιώργος Μαραγκός στο LETRINA FM - Συνέντευξη με ..."πυρηνικές βόμβες" για Α. Παπαδάκο, Οικονομία, Πρωθυπουργό και Κυβέρνηση

 

 

 

 

 

"Η φωτιά στην Κορυφή ήταν εμπρησμός¨! Αποκλειστική δήλωση Π. Λάττα στον Δ. Παπαφώτη στον letrinafm.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου