10/7/21

Ελληνικό όπλο Λέιζερ Υψηλής Ενεργείας παρουσιάζει η Soukos Robots στην DEFEA 2021

 

 

 
Και όμως! Η Ελλάδα παράγει τεχνολογία αιχμής!

 

 

                Ένα σύστημα στον τομέα των ενεργειακών όπλων παρουσιάζει στην έκθεση DEFEA 2021 η ελληνική εταιρεία Soukos Robots. Πρόκειται για τον καρπό ενός προγράμματος στο οποίο εργάζεται η εταιρεία την τελευταία πενταετία, με σκοπό την διάθεσή του για στρατιωτικούς σκοπούς αλλά και εφαρμογές πολιτικής άμυνας.  



                Η Soukos Robots ερευνά και κατασκευάζει αμυντικά συστήματα για στρατιωτικές αποστολές και πολιτική άμυνα σε όλο τον κόσμο. Κατά την εταιρεία, τα ενεργειακά όπλα όπως το Όπλο Λέιζερ Υψηλής Ενεργείας (High Energy Laser Weapon) που ανέπτυξε, υπόσχονται να παρέχουν επαναστατικές δυνατότητες.  

 

 

Η συγκεκριμένη τεχνολογία κατευθυνόμενης ενέργειας, επιτρέπει την παθητική ανίχνευση και αποθήκευση στόχων, συμπεριλαμβανομένων μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων (drone), πυραύλων, ελικοπτέρων, μικρών και μεγάλων σκαφών θαλάσσης. 

 

 

Τα drones αντιπροσωπεύουν έναν νέο τύπο απειλής που απαιτεί την εξέταση νέων λύσεων, πέρα από τα συμβατικής αντίληψης οπλικά συστήματα. Σε πρόσφατα περιστατικά, μίνι μη επανδρωμένα αεροσκάφη υποχρέωσαν σε διακοπή εκδηλώσεις υψηλού προφίλ ενώ πολλές φορές έχουν παρατηρηθεί να πετούν πάνω από προστατευμένες τοποθεσίες. 

 

 

Τα εξαιρετικής ακρίβειας και κλιμακούμενα οπλικά συστήματα λέιζερ, θα μπορούσαν να προσφέρουν προστασία σε σημαντικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες όσο και σε κρίσιμες υποδομές.

 διαβάστε την συνέχεια στην πηγή

 

 

 

 

Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα για ιντερνετικές απάτες

 

 

 

 

 

Για γέλια και για κλάματα - Οι φιλοξενούμενοι μετανάστες (ΔΟΜ) δεν δίνουν νερό στους ντόπιους που τους ...φιλοξενούν!!!

 

 

 

 

 

Ν. Ζαρόκωστας "κατακεραυνώνει" τον Υπουργό Ναυτιλίας - Τι είπε για τις εξελίξεις στον τουρισμό κρουαζιέρας

 

 

 

 

 

Συγκλονιστικές καταγγελίες Δ. Μπουλούτα για το λιμάνι στο Κατάκολο - 3 σκληρά ερωτήματα προς Τάκη Αντωνακόπουλο. Θα απαντηθούν;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου