20/6/21

Το UAV HERON επιτέλους στην Ελλάδα - Πλήρη γνώση του τι συμβαίνει στο Αιγαίο 24 ώρες ημέρα και νύχτα!




             Επιτέλους! Την πρώτη του επιχειρησιακή πτήση πραγματοποίησε το UAV HERON το οποίο βρίσκεται ενταγμένο πλέον στη δύναμη της ΠΑ.

 

Η πτήση πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου από τη βάση των UAV στην 135ΣΜ της Σκύρου και το HERON πέταξε σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών.

 

Τα ισραηλινά UAV έχουν μεταφερθεί  στην 135 Σμηναρχία Μάχης από τις αρχές Ιουνίου  και αμέσως άρχισαν τις πτήσεις, αρχικά εξοικείωσης των στελεχών που το χειρίζονται στο έδαφος από τους ειδικούς κλωβούς που βρίσκονται κι αυτοί στο νησί.

 

              Η πρώτη επιχειρησιακή πτήση του νέου UAV την 18η Ιουνίου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έγινε αποκλειστικά και μόνο από τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία απέκτησαν την απαραίτητη τεχνογνωσία ύστερα από ταχύρρυθμα μαθήματα που έγιναν στο Τελ Αβίβ.

 

Οι δυνατότητες των UAV Heron στο τομέα της στρατηγικής αναγνώρισης είναι εντυπωσιακές. Μπορούν να πετούν για 45 ώρες σε ύψος μεγαλύτερο των 35.000 ποδών.

 

 πηγή

 

 

          Δείτε το video με το uav heron και τα χαρακτηριστικά του 



                  εάν το video δεν ξεκινά, κάντε ένα κλικ εδώ



Θρίαμβος για τον Αίαντα Γαστούνης - Κέρδισε εκτός με 0-3 τον Παλληξουριακό!


 

Συγκλονιστικές καταγγελίες Δ. Μπουλούτα για το λιμάνι στο Κατάκολο - 3 σκληρά ερωτήματα προς Τάκη Αντωνακόπουλο. Θα απαντηθούν;

 

 

"Βράζουν" οι καταστηματάρχες σε Κατάκολο και Αρχαία Ολυμπία. Έρχονται εξελίξεις...

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου