19/6/21

ΜΕΘ Αγρινίου: Πέθανε και ο τελευταίος ασθενής! - Θνητότητα 100% με 100% κυβερνητική ευθύνη;

 

 

 

 

 

                     Και ο τελευταίος νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Αγρινίου, έφυγε από τη ζωή νωρίτερα σήμερα το πρωί δίνοντας έτσι ένα θλιβερό ρεκόρ όπου όλοι όσοι εισήχθησαν για νοσηλεία τελικά έχασαν την ζωή τους.

 

Ο διευθυντής της ΜΕΘ είχε προειδοποιήσει για τις κυβερνητικές αβλεψίες αν και πλέον τα λόγια στις οικογένειες των θυμάτων είναι περιττά και απλά μένει το γιατί.

 

 

 

 

Ο άνδρας, κάτοικος Αγρινίου και ηλικίας 64 ετών, είχε παρουσιάσει πολύ σοβαρή επιδείνωση και οι πληροφορίες τις προηγούμενες μέρες ανέφεραν πως η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη.  



Aπό τους συγγενείς του ασθενούς, όπως μεταδίδει το AgrinioPress, είχαν καταβληθεί σχετικά πρόσφατα προσπάθειες για την μεταφορά του στα Ιωάννινα, οι ειδικοί όμως είχαν αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν θα του πρόσφερε κάτι.   



Οι συγγενείς του ήταν ιδιαίτερα θορυβημένοι, μετά τις αποκαλύψεις για την Μονάδα και τις ελλείψεις που είχε, όπως περιγράφτηκαν με ακρίβεια, από τον ίδιο τον διευθυντή της ΜΕΘ, σε υπόμνημα που κατέθεσε στην 6η ΥΠΕ.

 

 

            Διαβάστε την συνέχεια του συγκλονιστικού ρεπορτάζ για το Νοκομείο του Αργρινίου στην πηγή με ένα κλικ εδώ. 





Συγκλονιστικές καταγγελίες Δ. Μπουλούτα για το λιμάνι στο Κατάκολο - 3 σκληρά ερωτήματα προς Τάκη Αντωνακόπουλο. Θα απαντηθούν;





"Βράζουν" οι καταστηματάρχες σε Κατάκολο και Αρχαία Ολυμπία. Έρχονται εξελίξεις...



 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου