11/6/21

Βρετανία: Η ινδική μετάλλαξη του Covid-19 σκοτώνει και τους εμβολιασμένους - Το 30% των θυμάτων είχαν πλήρη ανοσία!


 
Η μόνη λύση το φάρμακο θεραπείας;;

 

Στην αναβολή της ημερομηνίας, της 21ης Ιουνίου συγκεκριμένα, κατά την οποία ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει ο δρόμος επιστροφής στην απόλυτη κανονικότητα, προσανατολίζεται, όπως ήταν αναμενόμενο σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, ο Μπόρις Τζόνσον. 

 

 

Εξαιτίας της ξαφνικής επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεικτών, το ολικό άνοιγμα προς την ομαλότητα θα συντελεστεί στις 19 Ιουλίου.

 

 

Από τις 7 Ιουνίου ως σήμερα, στην Βρετανία καταγράφηκαν 42 θάνατοι από την λεγόμενη «ινδική» μετάλλαξη του κορωνοϊού, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία. Οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν μέσα σε 28 ημέρες από την στιγμή που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

 

 

Το ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι μεταξύ των 42 που έχασαν τη μάχη,  περιλαμβάνονται και 12 πλήρως εμβολιασμένοι - και μάλιστα, όπως σημειώνει ο Guardian, είχαν παρέλθει 14 ημέρες από την λήψη της δεύτερης δόσης, επομένως θα έπρεπε να είχαν αποκτήσει υψηλή προστασία από την ασθένεια. Δηλαδή το 30%!

 

η συνέχει στην πηγή  

 

 

 

 

 

Αξιότιμε Δήμαρχε Πύργου, ο Δήμαρχος Θήρας κέρδισε το "στοίχημα" της κρουαζιέρας! Εσείς τι θα κάνετε εκτός από επιστολές;

 

 

 

 

Συγκλονιστικές καταγγελίες Δ. Μπουλούτα για το λιμάνι στο Κατάκολο - 3 σκληρά ερωτήματα προς Τάκη Αντωνακόπουλο. Θα απαντηθούν;

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Μ.Κατρίνη σε Κ.Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική - Άρθρο του Ηλείου βουλευτή

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου