20/6/21

Δ.Κούβελας: «Και τα 4 εμβόλια έχουν παρενέργειες - Γιατί η Ελλάδα δεν πήρε και φάρμακα όπως η Γερμανία;»

 

 

 
Ο καθηγητής δηλώνει σχεδόν σε κάθε συνέντευξη, ότι έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος και τις δύο φάσεις εμβολιασμού, παρά τις επιφυλάξεις και τα ερωτήματα που κατά καιρούς διατυπώνει  και δυστυχώς δεν παίρνει ουσιαστικές απαντήσεις σε αυτά...

 

 

        «Πόσο αποτελεσματικό είναι ένα εμβόλιο το οποίο ακόμη και αν το κάνουμε και μπορούμε να κολλήσουμε τον κορωνοϊό και να τον μεταδώσουμε και γιατί Αγγλία και Ισραήλ που ολοκλήρωσαν τους εμβολιασμούς έχουν πάλι έξαρση κρουσμάτων;», αναρωτήθηκε ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας.

 

 

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, υποστήριξε πως η Ελλάδα θα έπρεπε να προμηθευτεί και φάρμακα κατά του κορωνοϊόυ, όπως τα αντισώματα, εκτός από τα εμβόλια. 

 

 

Μάλιστα όπως είπε ο καθηγητής στο «Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας» και άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη προμηθευτεί φάρμακα, δίνοντας ως παράδειγμα την Γερμανία.   



Ο Δ.Κούβελας υποστήριξε ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης με τα εμβόλια, διότι αυτά δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο διαφημίζονται, δρουν δευτερογενώς δηλαδή παράγουν την πρωτεΐνη της ακίδας, χωρίς να γνωρίζουμε πόσο αυτό λειτουργεί, ενώ ξέρουμε πλέον ότι αυτή μπορεί να είναι και νοσογόνος.

 

Διαβάστε την συνέχεια του πολύ ενδιαφέροντος άρθρου για τον κορωνοϊό με ένα κλικ στην πηγή


 

 

 

Συμβαίνει ΤΩΡΑ!!! Και άλλη πυρκαγιά κοντά στον Πύργο!

 

 

 

 

ΣΟΚ στην Ζαχάρω! Καταγγελίες Μ. Τσιλιβίτα για τον Δήμαρχο - Απεργία πείνας στα σκαλοπάτια του Δημαρχείου!

 

 

 

 

Δ. Χαμεζόπουλος από letrinafm.gr: Αυτά πρέπει να γνωρίζετε οπωσδήποτε για την φορολογική σας δήλωση φέτος!

 

 

 

 

Συγκλονιστικές καταγγελίες Δ. Μπουλούτα για το λιμάνι στο Κατάκολο - 3 σκληρά ερωτήματα προς Τάκη Αντωνακόπουλο. Θα απαντηθούν;

 

 

 

 

"Βράζουν" οι καταστηματάρχες σε Κατάκολο και Αρχαία Ολυμπία. Έρχονται εξελίξεις...

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου