14/6/21

"Βράζουν" οι καταστηματάρχες σε Κατάκολο και Αρχαία Ολυμπία. Έρχονται εξελίξεις...

 

 

 
Οι επισκέπτες έρχονται αλλά τα χρήματα πηγαίνουν σε ελάχιστες τσέπες! Τι συμβαίνει κύριοι ..."θεσμικοί";;; αναρωτιούνται οι καταστηματάρχες.

 

του Δημήτρη Παπαφώτη

 

 

                     "Καζάνι που βράζει" δείχνει να είναι ο εμπορικός κόσμος τόσο στο Κατάκολο όσο και στην Αρχαία Ολυμπία. Ο λόγος είναι οι μηδενικές επισκέψεις στα καταστήματά τους από τους τουρίστες που έρχονται με την κρουαζιέρα. 



Όπως λένε οι "εξαγριωμένοι" μικροί επιχειρηματίες των δύο αυτών περιοχών, οι τουρίστες κατευθύνονται μαζικά σε δυο - τρεις επιχειρήσεις. Κάποιοι επικαλούνται αορίστως κάποιο υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

 

Το θέμα είναι ότι όπως φαίνεται ΔΕΝ υπάρχει τέτοιου είδους πρωτόκολλο από το υπουργείο! Αντιθέτως το υπουργείο ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει ανοχή σε πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού. 

 

 

Μάλιστα ανακοίνωσε αυστηρά πρόστιμα, τα οποία κλιμακώνονται όσο το παράπτωμα επαναλαμβάνεται. 



            Ποιος αποφάσισε λοιπόν αυτό το σύστημα; Ποιος επιτρέπει να συνεχίζεται αφού αποδεδειγμένα οι καταστηματάρχες και το προσωπικό των καταστημάτων έχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι; 



Όπως και να έχουν τα πράγματα, η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που τόσο οι Δήμοι Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας που εμπλέκονται όσο και το Επιμελητήριο Ηλείας καλούνται από τον εμπορικό κόσμο να λάβουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς την ομαλοποίηση της Αγοράς σε Κατάκολο και Αρχαία Ολυμπία...

 

 

                    Περισσότερα για τις εξελίξεις που έρχονται σε Κατάκολο και Αρχαία Ολυμπία, ακούστε σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου λίγο μετά τις 9.30 το πρωί στον letrinafm.gr στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαφώτη  "LETRINA ΚΑΛΗΜΕΡΑ"  





Σχετικό με το θέμα


Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας Νίκος Ζαρόκωστας στον letrinafm.gr και στον Δημήτρη Παπαφώτη





Ακούστε τι ειπώθηκε στην εκπομπή που προκάλεσε αίσθηση, με ένα κλικ στον τίτλο που ακολουθεί 


(ηχητικό) Μια είδηση και πολλές αλήθειες για τα "κακώς κείμενα" στο Κατάκολο και την κρουαζιέρα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου