6/4/22

Το χουνέρι του ..."Λουδοβίκου" - Γελάσανε και τα πλακάκια της κεντρικής πλατείας...

 

Φωτογραφία από την σημερινή επιτυχημένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πύργο. Η ιστορία μας διαδραματίστηκε κάπου αλλού σε παρόμοια εκδήλωση. Είπαμε, εδώ δεν γίνονται τέτοια πράγματα!!!

 

 Ημέρα εργασιακών αγώνων και ξεσηκωμού σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενάντια σε μια πολιτική που φτωχοποιεί βίαια και απότομα το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. 

 Σε όλες τις πόλεις συγκεντρώσεις, πανό με συνθήματα και ομιλίες για τα οικονομικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την απότομη ακρίβεια που "στραγγαλίζει" το εισόδημα κάθε οικογένειας εργαζομένων. 


Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν, κάποιος νεόκοπος ..."Λουδοβίκος" (σε κάποια πόλη μακρινή βέβαια γιατί εδώ στην Ηλεία αυτά δεν γίνονται) θεώρησε καλό να τονώσει το ...κοινωνικό του προφίλ!!!


Γινόταν μια τέτοια εκδήλωση και στην κεντρική πλατεία της πόλης του.


-"Εκλογές έρχονται αργά ή γρήγορα" σκέφτηκε. Έτσι λοιπόν, έστειλε έναν από τους παρατρεχάμενους ...φιρφιρίκους του να βολιδοσκοπίσει την κατάσταση, για να δει εάν θα μπορούσε και ο ..."Μεγαλειότατος" να εκφωνήσει έναν λόγο για τον ...λαουτζίκο. 


Το γεγονός ότι, όχι πριν πολύ καιρό, "ξιφουλκούσε" κατά εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους δεν φάνηκε να τον απασχολούσε και πολύ σήμερα... 

 

Έλα ντε που απασχόλησε και πολύ μάλιστα, τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Και έτσι, δια μέσω του φιρφιρίκου που έστειλε, του απάντησαν αρνητικά. Άκουσε ένα "όχι" σαν της 28ης Οκτωβρίου!!! 

 

"Έφαγε πόρτα" δηλαδή. Τέτοιο πολιτικό "χουνέρι" ο "Λουδοβίκος" της ιστορίας μας, σίγουρα δεν το φανταζόταν. Και μάλλον θα το θυμάται για καιρό... 

 

 Αχ, βρε "Λουδοβίκο"!!! Πόσα χουνέρια θα πάθεις ακόμα μέχρι να βάλεις μυαλό; 






Στα δικαστήρια η ληστρική ρήτρα που ακρίβυνε το ρεύμα!

 

 

 

Ο.Ε.ΕΣ.Π. Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 6ης Απριλίου 2022

 

 

 

Εκλογές: Τα σενάρια για συμμαχίες με την απλή αναλογική

 

 

 

Κεφάλαια κίνησης έως και 250.000 ευρώ για μικρομεσαίους - Η διαδικασία και η προθεσμία για τις αιτήσεις

 

 

 

Σοκ στο Μαξίμου με τη δημοσκόπηση της MRB: Υπέρ της Ρωσίας οι Έλληνες

 

 

 

Επίδομα ακρίβειας 200 ευρώ: Την Μ. Εβδομάδα οι πληρωμές – οι όροι και οι «παγίδες» 

 

 

Αρχίσαμε... «Κανόνι» 300 χιλιάδων ευρώ από ιδιωτική εταιρία ηλεκτρικού ρεύματος

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου