29/3/22

Αρχίσαμε... «Κανόνι» 300 χιλιάδων ευρώ από ιδιωτική εταιρία ηλεκτρικού ρεύματος



 

Πόσο ύψους 305.500 ευρώ από δημοτικά τέλη τα οποία εισέπραξε μεν αλλά δεν απέδωσε ποτέ, διεκδικεί ο δήμος Καλλιθέας από ιδιωτική εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Για την ίδια εταιρεία, ο δήμος Αθηναίων έχει καταθέσει μήνυση για υπέρογκες χρεώσεις δημοτικών τελών εις βάρος των δημοτών.  


Φυσικά, για το όλο ρυθμιστικό πλαίσιο που λειτουργούν όλες αυτές οι εταιρίες, που ξεπετάχτηκαν σαν μανιτάρια, υπεύθυνη είναι η Κυβέρνηση. Για αυτό και ολόκληρη η αντιπολίτευση είναι ..."στα κάγκελα" με αυτά που συμβαίνουν. Όπως και με τις χρεώσεις των εταιριών κινητής τηλεφωνίας...

 

Ειδικότερα σε ότι αφορά την Καλλιθέα, με εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση του ο δήμος Καλλιθέας προς την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, ζητά να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα ποσά ύψους 305.500 ευρώ, που αντιστοιχούν σε δημοτικά τέλη καθαριότητας, φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων και τέλος ακίνητης περιουσίας για το χρονικό διάστημα από το Δεκέμβριο του 2020 έως και τον Δεκέμβριο του 2021.

 

Το εξώδικο απεστάλη, ύστερα από απόφαση του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου για να αντιμετωπιστεί η παρελκυστική αλλά και παράνομη τακτική της καθυστέρησης καταβολής των εισπραχθέντων ποσών.Σε αντίθετη περίπτωση, ο δήμος Καλλιθέας δηλώνει πως θα αναγκαστεί να προβεί σε υποβολή έγκλησης κατά της εταιρείας και θα διεκδικήσει κάθε οφειλόμενο ποσό πλέον των νόμιμων τόκων.

 

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ανάλογη τακτική, οδήγησε στην ποινική δίωξη και καταδίκη των νόμιμων εκπροσώπων εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και ο δήμος Καλλιθέας εισέπραξε έντοκα τα οφειλόμενα ποσά τα οποία ξεπερνούσαν τις 500.000 ευρώ.

 

 με πηγή το newsbreak.gr

 

 

 


Κίνδυνος για την Ελλάδα - Αμερικανοί και Τούρκοι πίσω από το νέο χτύπημα των Αζέρων στο Αρτσάχ


 

 


"Μαλλιά - κουβάρια" έγιναν Ουκρανία και Ουγγαρία - "Οι Ούγγροι θέλουν να μας ακρωτηριάσουν εδαφικά" λέει το Κίεβο

 

 

 

 

"Πανικός" στην Ευρώπη από δήλωση Β.Πούτιν: «Οι “μη φιλικές” χώρες έχουν 4 μέρες για να μας πληρώνουν σε ρούβλι – Αλλιώς ας παγώσουν»

 

 

 

 

'Επεσε" η Μαριούπολη - Συντριβή και εξόντωση για το νεοναζιστικό τάγμα "Αζόφ" 

 

 

Σοκ με τις ελλείψεις λόγω των κυρώσεων σε Ρωσία: Άρχισαν σήμερα τα πλαφόν και στα φυσικά καταστήματα

 

 

 

Έρχεται πολύ χρήμα από Ευρώπη για επιχειρήσεις που πλήττονται - Πάλι θα πάει σε λίγες τσέπες;

 

 

 

Κίνηση-ματ από Β.Πούτιν: Η Ελλάδα και οι λοιπές «μη φιλικές» χώρες θα μου πληρώνουν το φυσικό αέριο σε ρούβλια 



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου