17/4/22

Πανταχού παρών ο δραστήριος Νίκος Κοροβέσης





Συναντήσεις εντός και εκτός νομού με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων για την προώθηση σημαντικών θεμάτων του νομού και της Περιφέρειας, βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης.  


Συναντήσεις σε Αθήνα και Πύργο, αλλά και  μια περιοδεία σε Ρουπάκι και  Ν. Μανωλάδα .  Ο κ. Κοροβέσης παραχώρησε φιλικό γεύμα στην Αθήνα  που ακολούθησε της συνάντησης που προηγήθηκε, παρόντος του  Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα, του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και του καλλιτέχνη Κώστα Καραφώτη, ο οποίος θα πλαισιώσει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές δράσεις της Περιφέρειας.


Το δεύτερο δείπνο  δόθηκε στον Ηλειακό κάμπο  παρουσία του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμακη και του  περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Μπιλίρη, αφού ολοκληρώθηκε η περιοδεία και οι συναντήσεις που είχαν στην περιοχή με παραγωγούς για να δουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο κρίσιμο κομμάτι του πρωτογενούς τομέα.  

 

Μάλιστα η περιοδεία Φαρμάκη- Κοροβέση, έκλεισε χαλαρά με δείπνο στο οποίο παρευρέθηκαν ακόμα ο ιστορικός πρόεδρος του Ρουπακίου Θανάσης Σταυρόπουλος  καθώς και όλη η ομάδα παραγωγών φράουλας “Υρμίνη” ,μαζί με τον πρόεδρο  Φώτη Κυριαζή και  του Νίκο Τακτικό.


Ο δραστήριος Αντιπεριφερειάρχης πρόκειται να έχει γεμάτο πρόγραμμα τις ημέρες που έρχονται καθώς εκτός από τα πολλά θέματα που τρέχουν θα έχει έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην επιχείρησή του στον Κακόβατο

 

 

 

 

 

 

 

 

Στα δικαστήρια η ληστρική ρήτρα που ακρίβυνε το ρεύμα!

 

 

 

Ο.Ε.ΕΣ.Π. Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 6ης Απριλίου 2022

 

 

 

Εκλογές: Τα σενάρια για συμμαχίες με την απλή αναλογική

 

 

 

Κεφάλαια κίνησης έως και 250.000 ευρώ για μικρομεσαίους - Η διαδικασία και η προθεσμία για τις αιτήσεις

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου