10/4/22

Οικογένεια Τίγκα: Πάλι στο σφυρί το ακριβότερο – κάποτε – ακίνητο στην Ελλάδα



 

Νέα προβλήματα για τους «βασιλιάδες» της παραλιακής - Μπορεί η Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα να κρατάει τον θρόνο της στον ΝΟΒ, όπου επανεξελέγη πρόεδρος με ποσοστό 66%, όμως στις 25 Μαΐου ξαναβγαίνει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 14,65 εκατ. ευρώ το ακίνητο της οικογένειας στο Λαγονήσι

 

Μπορεί πρόσφατα η κυρία Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα  να επανεξελέγη θριαμβευτικά πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ωστόσο η ικανοποίηση από αυτή τη νέα «ψήφο εμπιστοσύνης» προς το πρόσωπό της «σκιάζεται» από τον επαναληπτικό πλειστηριασμό για το ακριβοθώρητο επενδυτικό ακίνητο της οικογένειας στο Λαγονήσι.

 

Πρόκειται για το κτήμα των 20 στρεμμάτων με το ημιτελές συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό του οποίου είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ» στο φύλλο της 13ης Ιουνίου 2021.

 

«Δεμένοι» με τη Βουλιαγμένη

 

Η οικογένεια Τίγκα συγκαταλέγεται στις πλέον επιφανείς της Βουλιαγμένης, όπου και διαμένει επί σειρά ετών. «Ενεργό στοιχείο» της τοπικής κοινωνίας, χωρίς ωστόσο ίχνος περιττής προβολής.

 

 Για αυτό, άλλωστε, και το ζεύγος του Ευγένιου Τίγκα και της Στέλλας Λαζάρου-Τίγκα είναι από τα… λιγότερο φωτογραφημένα. Πέραν των προσωπικών συναναστροφών και των απαραίτητων κοινωνικών σχέσεων, η μόνη «εξωστρεφής» δραστηριότητα αφορά την ενασχόληση της κυρίας Λαζάρου-Τίγκα με τον Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης, η αφοσίωσή της στον οποίο αναγνωρίζεται από τα μέλη του εδώ και μια δεκαπενταετία κατά την οποία εκείνη κρατάει στιβαρά το «πηδάλιο».

 

Για να ξεκινήσουμε από τα ευχάριστα, λοιπόν, η κυρία Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο Καβούρι την Κυριακή 20 Μαρτίου επανεξελέγη με ποσοστό 66% και 284 ψήφους έναντι 118 ψήφων του ανθυποψηφίου της Θεόδωρου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος αν και αυτοδιοικητικό στέλεχος της περιοχής δεν κατάφερε να απειλήσει την κυριαρχία της.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυριαρχία αυτή αποτυπώνεται και στη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, όπου τα 8 από τα 10 μέλη του φέρονται να ανήκουν στον στενό πυρήνα των συνεργατών της προέδρου. Ο δε ηττημένος υποψήφιος πρόεδρος εξελέγη μέλος του Δ.Σ. καθώς συγκέντρωσε ποσοστό άνω του 25%.

 

Το έργο της όλα αυτά τα χρόνια χαίρει προφανώς ιδιαίτερης εκτίμησης καθώς, όπως έχει δηλώσει «σε πείσμα των καιρών ο ΝΟΒ υπηρέτησε και θα υπηρετεί το αθλητικό ιδεώδες, προσφέροντας ταυτόχρονα πλούσιο κοινωνικό έργο». Κάτι που φάνηκε και πρόσφατα με την άμεση συστράτευση του Ομίλου στην κινητοποίηση του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία.

 

Στο παρελθόν έχει εκφράσει και το παράπονό της για το γεγονός ότι τα αθλήματα του υγρού στίβου ενώ είναι εξίσου εντυπωσιακά και συναρπαστικά δεν ελκύουν το ενδιαφέρον χορηγών όχι μόνο σε σωματειακό επίπεδο αλλά ούτε καν σε εθνικό, μολονότι οι εθνικές ομάδες τους φέρνουν σε συστηματική βάση μετάλλια.

 

 «Είναι κρίμα, ειδικά για την Ελλάδα που το υγρό στοιχείο και η θάλασσά μας από την αρχαιότητα έκαναν γνωστό τον πολιτισμό μας, μας έδωσαν δύναμη με τον εμπορικό στόλο μας και κυρίως ευρύνοια», όπως είχε τονίσει.

 

Ολοι πάντως αναγνωρίζουν τον μαχητικό χαρακτήρα της, αλλά και τον άνεμο εκσυγχρονισμού που έφερε στον ιστορικό σύλλογο που συμπληρώνει φέτος 85 χρόνια ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό ο ΝΟΒ προχώρησε σε αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας και πλέον η είσοδος των μελών και των οικογενειών τους πραγματοποιείται με τη χρήση των βιομετρικών χαρακτηριστικών τους.

 

 Δηλαδή, για να μπεις και να βγεις αρκεί να κοιτάξεις την ειδική οθόνη που βρίσκεται στην είσοδο και την έξοδο, οπότε και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα. Εάν βέβαια είσαι μέλος…η συνέχεια στην πηγή

 

 

 


Το χουνέρι του ..."Λουδοβίκου" - Γελάσανε και τα πλακάκια της κεντρικής πλατείας...

 



Στα δικαστήρια η ληστρική ρήτρα που ακρίβυνε το ρεύμα!

 

 

 

Ο.Ε.ΕΣ.Π. Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 6ης Απριλίου 2022

 

 

 

Εκλογές: Τα σενάρια για συμμαχίες με την απλή αναλογική

 

 

 

Κεφάλαια κίνησης έως και 250.000 ευρώ για μικρομεσαίους - Η διαδικασία και η προθεσμία για τις αιτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου