15/3/22

Απίστευτος διασυρμός Σκυλακάκη στο κοινοβούλιο!



 

 Εισηγήθηκε στην Ολομέλεια τροπολογία σε λάθος νομοσχέδιο, το οποίο ήταν στην Επιτροπή!!!!

Χαοτική είναι πλέον η νομοθέτηση της κυβέρνησης στη Βουλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης εισηγήθηκε στην Ολομέλεια τροπολογία του, η οποία ήταν σε άλλο νομοσχέδιο, το οποίο την ίδια ώρα συζητείτο στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης!!! Προφανώς δεν ξέρουν που πατούν νομοθετικά και που βρίσκονται στο Μαξίμου.

 

Η σκηνή στην Ολομέλεια ήταν γκροτέσκο. Ο Θ. Σκυλακάκης εισηγήθηκε την τροπολογία στην Ολομέλεια στο νομοσχέδιο του Π. Πικραμμένου για την Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ επεσήμαναν ότι η τροπολογία δεν έχει διανεμηθεί – μάλιστα ο Γιάννης Ραγκούσης απαίτησε ο υπουργός να παραμείνει μέχρι να πάρουν οι βουλευτές την τροπολογία στα χέρια τους.

 

Εκεί ξεκίνησε η κωμωδία. Ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας είπε ότι έχει κατατεθεί η τροπολογία 1235 με ειδικό αριθμό 106. Όμως επρόκειτο για άλλη τροπολογία! Ο Θ. Σκυλακάκης αμήχανα είπε στον Θ. Μπούρα ότι η τροπολογία του είναι η 78 με ειδικό αριθμό 3. «Τέτοιο νούμερο δεν υπάρχει κύριε υπουργέ. Να παραμείνετε μέχρι να διευκρινιστεί το θέμα», του απάντησε ο Θ. Μπούρας!

 

Μόνο τότε ο Θ. Σκυλακάκης κατάλαβε την γκάφα του. «Χίλια συγγνώμη, είναι στο ερανιστικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών», παραδέχθηκε. Ο Θ. Μπούρας προσπάθησε να μπαλώσει τα πράγματα: «Δεν πειράζει, είναι χρήσιμη η παρουσία σας εδώ γιατί δώσατε κάποιες απαντήσεις», ανέφερε. Αλλά πλέον ήταν πολύ αργά.

 

 πηγή newsbreak.gr

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου